MedineU Merhaba arkadaşlar 21 haftalik hamileyim ultrasonda bebeğin başının ayaklarına gore 1hafta büyük olduğunu soyledi doktor bole bisey yasayan varmi cok tedirginim.
Burcu_akbb MedineU risk Varmıymış bu durumda peki Zaten ayrıntılıda Heryerinin ölçüsü Günü haftası İllaki ayrı oluyor Bence İçinizi Ferah tutun
Deryaiso MedineU doktorum bana bir sorun olmadığını söylemişti benim de karın 10 gün baş bir hafta farkla gidiyor siz doktorunuza bi sorun isterseniz
Ozlem2206 MedineU olabilir kuzum çok normal heryerin ölçümü aynı olmuyor benimde karın çevresi 1 hafta öndeydi geçen hafta gittiğimde hatta kafasıda azcık büyük dedi top kafalı oğluşum😀
elifinilki27 MedineU Ben 14 haftalıkken bebeğimin bacaklarının 13. haftada olduğunu söylemişti ama bacaklar en son gelişiyor benim bildiğim de bu ve doktorumda böyle söyledi
MedineU Deryaiso devlet hastanesine inanin 3 kere doktora bir sorun olur mu kotu birsey mi die sordum adam yüzüme bile bakmadi sadece iri bi bebek olcak dedi
Burcu_akbb MedineU ozaman içiniz rahat olsun 🤲🏻 Ben ikinci kızımda Fazla damarla Riskli gebeliğe geçip 35 de Gelişmiyo diye 37 alındı kızım çok şükür sağlıklı Gelişimi güzel bir evladım var Sizde içinizi ferah tutup Son günü bekleyin sonrası Mucize zaten🥰🥰🥰
MedineU Ozlem2206 banada 1 hafta var dediler benim birde ilk gebelik insan tedirgin oluyo ins sag salim sağlıklı bi sekilde kucamiza almak nasip olur. Biraz içim rahatlı sağolun.😉