Halime07 Sevgili annecikler 3 ayligim daha kreme baslamadim yaga vs.. hic bi bilgimde yok hangisi iyi diye catlaklarim olussun istemiyorum😔yardimci olursaniz
ZeykemKaya Halime07 canım ben 11. Haftada bı basladım suan 35 im hala devam edıyorum bıtmek uzere hep dustan sonra goguslerıme ve karnıma bacak arama surdum hıc catlagım yok suan ondan mı bılmıyorum ama kremı aktardan aldım ısmı kakao yagı kremı baya yaglı yapıyor kuruluk olmuyr hıc. Sürmedıgım tek yer kalcamdı oranın catlayacagı hıc aklıma gelmemısdı ama catladı malesef orasıda nazar olsun artık dedım😁
Yesimmm93 Halime07 valla catlayacagı varsa her türlü catlıyor neler yaptım ne kremler kullandım ama heryerım çatlak içinde
inci_f Halime07 kakao yagi ve lierac cok duymustum ama ben elime ne gecse (arko, hobby, nivea,dove) onu surdum aksamlari ve simdilik catlamadim 38.hafta 🙆♀️
Caglaaa Ben badem yağı kullanıcam canım annem 3 cocuk doğurdu vücudunda bir tane çatlak yok banada almış bende 13 haftalığım ne zaman başlasam diye düşünüyorum
Denizbetul Caglaaa oluşmadan başlayın mesela her duştan sonra bende de ilk 19 hafta bişey yoktu sonra bi baktım 20. Haftada bacak aralarımda oluşmuş bile çok pişman oldum keşke çatlaklar oluşmadan önce kullansaydım bi şeyler dedim
Agg0207 Caglaaa canım badem yagı kıllanma yapıyo karında biraz fazla hatta kaşa kirpiğe sürüyolar daha gürleşsin diye
HamduSena 5. aydan sonra Lierac kullandım. Özellikle banyo sonrasında. Diğer zamanlarda bebe yağı nemli tutuyor .
Agg0207 Caglaaa het vücut farklı tabi canım benimde vücudumda dogru düzgün kıl çıkmaz 2 ayda bir yaparım agda hep ama bir şişe badem yagı bitirdim 19. Haftadayım karnımda baya kıllar çıktı 😏 inşallah ileride dökülür Hindistan cevizi yagı kullanıyorum artık
Caglaaa Agg0207 olmadı ondan da alayım ben annemin evinde kalınca badem yağı sürerim normalde hindistan cevizi yağı annemın de gönlü olur hem 😊
Mseyyide Doktorum zeytin sütü aldırdı bugün göğüs icin ama çatlaklara da cok iyi geliyor muş hem de 30 lira cok övdü kullanıp bakacağım
Leinil Kuzenim hindistan cevizi yağı kullandı hiç çatlak sorunu olmadı ben de kullanıyorum tüylenme de yapmadı ( bir artıs gözlemlemedim yani ) 👍🏻
ozlmmmm Halime07 biooil. Ben de hiç çatlamadım maşallah ama yapıyla da ilgili sanırım bir ara kırmızı kırmızı yanlardan başlamıştı sanki sürdüm direkt geçti şu an hiç yok