bahtnurr1 Lilyy doğumhane için 5li , 10lu set , 2 takım 2 tulum koydum ben sanırım yaa fazla fazla 2 gün hastanede kalırsam kusar kaka yapar faln diye
denizinnannesi Lilyy ben 2 takim koydum birini hemsireye vercem biride yedek snaki kac gun kalcaz bence yeterli ya hastane giden kiyafet kirli gibi oluyor sanki bidaha eve getirip yikayamm vala
aylul0 Kaderx kusmuştu galiba tam hatırlamıyorum işte sadece üst kıyafeti değiştirmek zorunda kaldık bir kere, zaten akşama doğru doğum yaptım ertesi sabah da çıktık hastaneden. 1 gün bile durmadığımız için
ayseumuy Lilyy canım ben nolur nolmaz kusar falan bişey olur diye herşeyin den 3 kat koydum çantanda yer varsa fazla al nolur nolmaz yedek olsun
Meryemcee Bi tane hastane çıkışı 1 tane de alt üst takım yetti bende valiz hazırlamıştım hepsinden 3 er tane koymuştum eve geri geldi 🤷♀️tabi sen yine bi fazlasını koy istersen için rahat etsin
Alka Lilyy Canım bı 5li takım Alcam hemşireye vermek için. 1 tane yedek zıbın tulum alırım. Bide hastaneden eve dönerken aynı giysiyle dönmek istemiyor insan bı tane daha 5li takım alırım hastaneden çıkarken üstünü değişmek için .yeterli bence.
Lilyy https://imgyukle.com/i/kT3jKN böle Bi tulum koydum ama üstü birleşik sanki biraz sert gibi güzelmi blmiyorum kafam karıştı ne gydrsem diye🥴