Merve2234 Kızlar doktorum bu testi yaptırıp igne vurulmamı söyledi ama bakıyorum herkes 28 haftalıkken olmuş kan uyuşmazlığı iğnesini ben bu gün 29 haftalık oldum ve tatil girdi 4 gün araya geç olan varmı bu iğneyi bi sıkıntı olur mu sizce ??
Lilayla Merve2234 ben 30 haftalıkken olmuştum ama gebeliğin basında bi risk yaşadığım için olmuştım 2 kere olmus oldu yani
Didemmmmm Merve2234 canım ben de de kan uyuşmazlığı var ben de 30. Haftada oldum 32 ya kadar olunuyormuş doktorum öyle demişti
Didemmmmm Merve2234 canım ben özel hastaneye gidiyorum . 7. Haftada da lekelenmem vardı o zamanda vurdurdum. O zaman hastaneye250tl ücret ödedim . Ama 30. Haftada doktoruma yazmasını söyledim. Mor reçete olarak yaZılıyormuş yazdı. Hastane de test yaptılar.Eczane den değil eczacılar birliğinden aldım 3 TL verdim. Sonuç negatif çıkınca da acile gidip yaptırdım.
Lilayla Merve2234 malesef ödemesini yapıp özelde oldum muayenem de özeldeydi o gün muayene gitmiştim 30 haftalıktım bi test yaptılar tekrar iğne yaptılar iste 270 TL gibi bi fiyat ödemiştim sadece iğne için
bsr1 Merve2234 ben almadım canım hastane temin etti ya da ellerinde vardı ben gittm 1 saatliğine yatışım yapıldı ne olur ne olmaz diye oldum 1saaat sonra çıktım yatak parası ödedim sadece