Essa33 Kızlaar yarın sabah doğumum var bana dua eder misiniz sağ salim kavuşalım ilk sezaryen deneyim olacak 🤲🏻💖
efesmom Essa33 Rabbim çok kolay ağrısız,acısız bi doğum nasip etsin pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲🤰🏻Bizlerede kolay doğumlar için dua et doğum anında güzel anne 🥰
Ruyalaralemi Essa33 allahım yrdimcin olsun sağ saglim Kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalıksinz şuan benim 35+1 2 hafta sonra doğum oolacak inşallah
Mm2107 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏Benim de sancı çıktı 36+1 olduk bugün alttan muayene de oldum doktor normal olmaz sezeryan olur senin de şimdiden heyecan, stres, korku hepsi başladı 😊
Kdrcyd Essa33 kendini düşündüm de 1 gece öncesi hiç uyumamıştım korkudan heyecandan, bilseydim düşündüğüm kadar zor olmadığını yatar uyurdum 🥰 her şey çok güzel olacak İnan ver sadece ona kavuşacağın anı düşün. Seni içeri alıp bebeğin sesini duyman arasında sadece 10-15 dakika olacak 😍😍 sağlıklıca kavuş yavruna ve anın tadını çıkar 😍🥰🧿🧿🧿
Essa33 Kdrcyd Evet uyku gözüme girmiyor heyecan korku stres hepsi bir arada insaAllah dediğin gibi hersey güzel olur cok tesekkür ederim 🤲🏻❤️