Gamzeuzmay Betulberen1591 banada 30 haftalıkken söylediler sen kendini hazırla öyle varmış gibi düşün sornası zor oluyor şimdiden kabullenmeye bak
Betulberen1591 Gamzeuzmay yani size söylediler mi olabilir diye doktor yapisal olabilir seninde bacak boyun kisa dedi sadece süpelense söylerdi demi
zeytinkiz AnnesiyimM53 profilimden yazılarımı oku canım dogum hikayem özellikle 🙃 6 ay bu şüphe ile başettim 🥳
2405Sm AnnesiyimM53 Allah size bağışlasın canım hamileyken bebeğinizin tekmeleri nasıldı acaba ayaklarından dolayı soruyorum hani bazen sonra da oluşabiliyormuş bu tür ayaklar anne karnında
prensannesii_ Gamzeuzmay normal ultrasonda belli oluyor dimi bana bacak boyu uzun baba uzun mu dedi 20 haftalikken 22 haftalik bebek gini dedi wn sin 32 haftalikkem gittim olcumler hafta ile uyumlu dedi o zaman da mi bacak boyu felan ölçülüyor
Aselllll Gamzeuzmay bebeğinizi sağ Salim büyütün inşallah güzel ömrü olsun. Size bir şey sormak istiyorum sadece kol bacak kısalığı mı vardı belirti olarak
Gamzeuzmay Aselllll aynen öyle canım oda 7 ayda öğrendim 3 gün sorna doğum yaptım dogum yaptıkdan sorna yok dediler 1 ay sorna geri down sendromlu dediler
2405Sm AnnesiyimM53 suyunuz ne zaman azalmaya başladı erken haftalarda mı su azlığı neyle alakalı oluyo acaba
GulnazYuldasova AnnesiyimM53 hiç umudunuzu yitirmeyin çoğu gebelere öyle deniyor ama çoğunlukla tam tersi daha sağlıklı bebekler doğuyor lütfen üzülmeyin 💕