Nurcan6161 ben bu ultrason işlerine artık inanmıyorum cabım evet bazı dedikleri doğru çıkıyo ama anne karnında hiç bir şeye müdahale yok şimdi ki doktorlar bebeğimin böbreği geniş desen down sendromlu diyorlar bi tek o yok ki bir sürü genetik farklılık bozukluk var bunları doktorun görmesi imkansiz amniyosentez yaptırıyolar o kesin tanı ama oda bütün hastalıklara bakmıyo bizim bilmediğimiz ne hastalıklar var Allah korusun yani herşey ikili üçlü dörtlü veya ayrıntılı ultrason değil anne karnı kapalı bi kutu ve çok milim ölçümler var bence bu çok zor işinin ehli perianatologlar var onlar biliyolar çoğu şey i ama dediğim gibi takdir i ilahı doktor sana bir sürü sorun sayar sağ Salim doğar hiç bir şeyi yok der taş gibi maşallah der doğunca sorun çıkar ve çok şahit oldum böyle şeylere tevekkül etmek ve sadece Allahtan beklemek en doğrusu bence geçen bi anneyle denk geldim 36haftalık sapasağlam bebek doğuyo ama küvezde havale geçirip felç kalıyo bunun gibi bir sürü canım evlat imtihan ı en zor peygamber imtihan ı ama geçene de ne güzel Allah imtihanlarımızı evlattan yana yaşatmasın