AnnesiyimM53 Gamzeuzmay aynen zor olan da o belirsizlik çok zor bnde çok korkuyorum pazartesi olmasın diye ne diyecekler bize. Diye
Gamzeuzmay AnnesiyimM53 için rahat olsun ben down sendromluya hiç benzetmedim kızını ben kendi kızımı benzetiyorum ama seninkinin alakası yok bence
AnnesiyimM53 Gamzeuzmay kuzum bi tek dawn sendromu yokki başkaları da var bir sürü sendrom var ne çıkacak belli değil bu yüzden çok endişe ediyorum 🥺😭😭
Minikkusummmm Gamzeuzmay merhaba size birşey sormak istedim gönderilerinize baktım bütün testleri yaptım hamilelikte demişsiniz bu teste sıvı aldırma amniyosentez de dahil mi yaptırdınız mı
AnnesiyimM53 Gamzeuzmay kuzum elimden geleni ediyorum ama bilmiyorum ne olacak böyle çok darlanıyorum çok
Gamzeuzmay AnnesiyimM53 herşey olacağına varır kadere zaten yazılmıştır ne olacağı ben onun için pek sıkıntı etmiyorum kızım sağlıkla çıksın da gerisi önemli değil halederim yaparım diyorum nabıyım ki ne yapsam olacakları değiştiremem
Gamzeuzmay Minikkusummmm hayır bütün ikili üçlü dörtlü ve ayrıntılıda down sendromlu riski görülmediği için gerek duymadı doktorum ama eğer ufacık bir risk bile çıksaydı yaptırırdım oda bebeğimi aldıracağımdan değil kendimi hazırlardım şimdi olduğu gibi hazırlıksız yakalanmamak için
Minikkusummmm Gamzeuzmay yanıtınız için teşekkür ederim o kadar haklısınız ki hamilelikte kendinizi hazırlamak daha kolay olurdu rabbim yardımcınız olsun inşallah 🤲
Educator Gamzeuzmay sizi takip ediyorum inşallah bebeğinizi kucagınıza alırsınız. Bebeğiniz çok şanslı sizin gibi tatliş bir annesi var😍❤️ Çok güçlüsünüz hep böyle kalın🙏🏻❤️
2405Sm AnnesiyimM53 canım videoyu iZledim bebekte down sendromu yok ama belki emin olmak için bi de sizin genetiğinize bakılacaktır ama emmesi falan güzel maşallah gözü açık yani
Esrahaliscelik Gamzeuzmay yok down sendromuna benzemiyor ama doktor bı sendromu var gıbı dedı bılmıyorum
Eliza22gzm AnnesiyimM53 kıyamam sana kendini ne kadar üzersen bebeğin daha çok etkileniyor mutlaka çok zordur uzaktan konuşmak kolay ama herşey Allah’tan buna sığın çevremde inan çok var down sendromlu denilip sağlıklı olan 🥺
gmzaltns Fasulyeninannesi1 benm ikili testim normaldi. Detaylıda arsa damar var down sendromu olabilir dediler. İki gündür iyi değilim . Genetik test istediler . Napicam bilmiyrm 😢
gmzaltns Filee hangi bölüme randevu almanız gerek benmde yaptırmam lazm . Direk randevu alıp gidiyoruz dmi . Kaç güne sonuç çıkar.
Filee gmzaltns tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gittim benim ikili testim riskli çıktı raporlara baktı hep doktor sonra onayladı fetal dna işlemini. 1 aya yakın sürece çıkacağını söylediler özel olarak yapıldığında 10 günde geliyormus
AnnesiyimM53 2405Sm evet çok şükür belki başka bişesi mi var anlayamadım ki niye kan alınacak bizden çok korkuyorum varya yarın olsun hiç istemiyorum