prensannesii_ AnnesiyimM53 ben sana demiştim ama cok şükür sende bana dua et sağlıkla kucağıma alıyım evladımı :)
Bebegimveben0811- AnnesiyimM53 ay nasıl mutlu oldum bi bilsen ay rabbim şükürler olsun rabbim özel annelere de güç kuvvet versin ♥️
Minikmucizem0 AnnesiyimM53 yiğenimede down sendrom tanısı koyuldu ama hiçbir sorunu yok çok Şükür gayet sağlıklı sizdee üzmeyin kendinizi ne biliyim oturun Kur’an okuyun namaz kılın bol bol dua edin Allah büyüktür 🙏
2405Sm AnnesiyimM53 canım hiç bir şekilde benzemiyor ben sana diyeyim kesinlikle değil hiç kafana takma bebeğinin de maşallah ı var hiç bir şey ı yok çok şükür
iremgrgn AnnesiyimM53 ya sizi takip ediyordum doğumdan öncesinden şimdiye kadar, hep de aklımdaydınız, sonuca çok sevindim, diğer rahatsızlıklarına da Rabbim acil şifalar versin 🙏🏻
Bebegimveben0811- AnnesiyimM53 ya bunlar tedavisi olmayan şeyler değil ki tıp ne kadar ilerledi sen bol bol dua et zaten ilk resim attigin da da benzemiyordu elhamdülillah
gizzzy35 AnnesiyimM53 Hep görüyorum sizi. O kadar sevindim ki. Yarın ben de perinatolojiye gidiyorum 18 haftalık oluyorum. Çok korkuyorum. İkili tarama testim iyi çıkmıştı ancak 4lü tarama testi kötü çıktı. İnşallah bende de sorun olmaz. 1 haftadır ağlıyorum. Çok sevindim sizin adınıza 🙏
AnnesiyimM53 2405Sm Allah razı olsun inşallah sonuç da temiz gelirse çok iyi olacak içim dahada rahat olacak
dml33 AnnesiyimM53 bnde hep takip ediyordm sizi çok sevindim mssallsh nasılda tatlı ıns kısa zamanda alirsnz kucaginizads damak için ameliyat ediolar galiba düzelir allahin izniyle allah dermansz dert vermesn