bebeklerin_annesi AnnesiyimM53 resim atma şansınız varsa bende bakıyim Yakınım da bebek doğduğun da ilk resmini gördüm de hemen anladım sordum evet var dedi
AnnesiyimM53 bebeklerin_annesi ama bu ilk resmi 3 gün önce gittiğimde böyle değildi gözleri pörtlekti
2405Sm AnnesiyimM53 oyyy kuzumm kıyamam canım bebişin down sendromlu değil inşaallah başka bir sorunu yoktur yakın zaman da çıkar
bebeklerin_annesi AnnesiyimM53 ayy kuzum kıyamam ona yaa Hemen iyi olur inşallah gözlerini açık görzem daha iyiydi ama down sendromlu gibi değil bence Down sendromluların gözleri içe gönül ve çekik olur pörtlek yazmışsınız olmadığını gösterir
prensannesii_ AnnesiyimM53 bnce down sendromlu degil ya benzemiyor gibi birde gozleri portlek diyorsun downlarin yukarıya çelik oluyor
prensannesii_ AnnesiyimM53 yok canım ne irisi çekik oluyor yukarıya doğru. Sende benim gibi çok pinpiriklisin sen biliyorsun benzemedigini ama yinede icinde bi acaba oluyor bende öyleyim
AnnesiyimM53 prensannesii_ emin olamıyorum kuzum vallahi olamıyorum ki içim içimi yiyo yeminle herkese bakıyorum bebeklere çocuklara internetten ordan burdan hep araştırıyom bugün eşimle mağazaya gezmeye gittik inan bebek göresim yok kimseyi görmek istemiyorum
prensannesii_ AnnesiyimM53 cok zor bi durum Rabbım feraha çıkarsın seni ne zaman gelecek onun hakkında bilgi vermediler mi 2 haftq da çıkıyor diyorlar wn azndan
prensannesii_ AnnesiyimM53 hamileyim canim başka da çocuğum yok ben hic bir test yaptrmadim dua ediyrm zikir çekiyim namazlar da dua mi yapiyrm hersey rabbimin elinde ona sığınıyrm Rabbım kimseyi evladı ile sınamasın korktuğumuz yerlere ugratmasn
AnnesiyimM53 prensannesii_ amin cümlemizi inşallah kuzum bnm vallahi uğratmasın cidden benzemiyo mu sendromluya çok korkuyorum vallahi
prensannesii_ AnnesiyimM53 bana değil gibi geldi canım Rabbım hayırlı haberler versin sağlıklı haberini alasın insallah
prensannesii_ AnnesiyimM53 vallahi namazda dua ettim sana canım sağlıklı haberini versen bende senin kadar sevinirim