Busra_y AnnesiyimM53 canım bunlar olasılık yüzde yüz değil o yüzden canını sıkma hiç rahatlat kendini inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın 🤲🏻
AnnesiyimM53 Beyzan738 haklısın kuzum rabbimden gelene bişe diyemeyiz ama bu beklemek insanı mahvediyo
Beyzan738 AnnesiyimM53 Dedgm gbi kuzm iki kışiye doktorlar öle demis hcbsyleride yok Karnını okşayarak YA ŞAFİ oku Dua et canm
AnnesiyimM53 yigitegenin_annesi kuzum bende çok doktora gittim biri iyi diyo biri kötü neye inanacağımı şaşırdım valla
Bebegimveben0811- AnnesiyimM53 benim kuzenime de %99 engelli dendi sapasağlam doğdu bir de o kadar güzel ki bir bakan bir daha bakıyor teheccüd namazlarına kalk orda edilen dualar geri çevrilmez bol bol rabbine sığın rabbim korktuğun ile imtihan etmesin
Elfvli AnnesiyimM53 maddi durumunuz el veriyorsa gen testi yaptırın. Kendinize gebeliği zehir etmeyin.
Gulcanalg AnnesiyimM53 benim ultrasonda bisey çıkmadı ama ikili testim Yüksek riskli çıktı 1/74 üstelik fetal DNA yaptırdım. Sonuç temiz geldi ama bende biliyorum insan o ana kadar neler yaşıyor Allah sonunu güzel eylesin 🙏🏻
Bebegimveben0811- AnnesiyimM53 teheccüd namazı kıl canım rabbimin evet dediğine kimse hayır diyemez merak etme