Durununannesiiiiiii Merhaba canım anneler 4 haftalık hamileyim sizce kadın doğum doktoruna gitmelimiyim yoksa 7 8 haftalıkken mi gitmeliyim :)
gamzenurgnk Durununannesiiiiiii ben ilk öğrendiğimde gitmiştim ultrasonda tam ne kadarlık olduğu çıkıyor keseye yerleşimine filan bakıyor doktor 😊 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim demişti öyle başladık bu serüvene🥰
Melike13 Durununannesiiiiiii ben de 4. haftadayken öğrendim 6. Haftasında gittim kese ve kalp atışı duyulmuştu bence çokta geç gitmeyin
Ahsen34 Durununannesiiiiiii beta degerınız 3 bım galan olunca gıdın. Sonra kese göründü mü bebek var mı stresi oluyor erkenden gıdınce. Ben böyle bır hata yaptım. Stres stres üstüne.
Beri_bulut Ben de 4 haftalik ken gitim kanda göründü utrasyonda gorunmuyor bebek küçük olduğu için ama kan da gorunuyor 6 haftada beli oluyor zaten utrasyonda
minikkoalaam ben ilk test yaptigimda cift cizgi cikinca hemen doktora gitmistik. o zaman 4 haftalikmis kese vardi. doktor haftaya gel dedi 5. haftada gittigimizde kalp atisini duyduk 😍😍 ondan sonra da doktorun cagirmasina gore gittik.
Durununannesiiiiiii Ya bana gitme boşuna dediler gözükmez dediler danışmak istedim ama çokta merak ediyorum :)))