denizin_annesii Merve2758 evet canım bende duydum bu bı kaç yıl önce teyzem doğum yapmıştı oğlu 1yasindaydi doktora gitik onunla doktoru ona bal çocuklar için riskli demişti bildiğim kadarıyla hamileler e de yemeyin diyolarmis
Eliffffffd Ben de hamileliğimin başından beri bal tereyağı yiyorum büyük bir kavanoz bitirdim hatta çok şükür bir şeyimiz yok düşük mü yapıyormuş doktorunuz bilgilendirirse bizi de bilgilendirin lütfen.
Hanzademerve Merve2758 bal düşüğe yol açmaz içinizi ferah tutun herkesin dediklerine kulak asmayın sevgiler💕
Belacivciv Merve2758 Kim diyor yahu bunu😂 Her gün yiyorum bal bi sıkıntı da olmadı ki neden olsun, duyduğunuz her şeye inanıp hemen stres yapmayın lütfen stres daha zararlı 🌸
Merve2758 Ya normalde kimseyi dinlemem öyle herşeyde tabi büyüklerimizin tavsiyelerini dinlerim kafama yatanı uygularım ama işte ilk gebelik olunca insanın aklı karışıyor ister istemez 😏
iremcannn1907 Merve2758 canım her sabah yiyorum. 8 aylıkta hamileyim. Bu uygulamada o kadar post okudum ki şunu duydum düşüğe sebep oluyor, bunu duydum düşüğe sebep oluyor… bazı şeylere dikkat etmek önemli tabi de herşeye kulak asmamak lazım bence.