yasemiinorhn Kızlar forumda bir sıkıntı mı var ben giremiyorum girdiğim zaman da uyarı veriyor sürekli Bi donma oluyor falan uygulamayı silip yeniden mi yğklesem yoksa size de oluyor mu??
FeriDee yasemiinorhn bu konu hakkında post açacaktim. Sürekli hata veriyor, değişik bi sayfa açılıyor bazen. Ne zaman düzelecek acaba?
Meleekk yasemiinorhn https://imgyukle.com/i/kTq1RI bende de ya eror verio yada böyle oluo. Böyle olduğunu da iki üç gündür görüyorum 🤦🏻♀️ve çok yavaşladı uygulama 😬😬😬😬
Asyaayaz1 1 senedir burdayım hala aynı hep hata veriyor uygulamayı silmenizle alakalı değil sistemden kaynaklı 😬
yasemiinorhn Asyaayaz1 adrmz54 Azizinannesi2 FeriDee Meleekk Valla şifremi de bilmiyordum iyi oldu bunu duyduğum 😂 silmeme gerek kalmadı en azından teşekkür ederim
Meleekk yasemiinorhn valla bende bilmiyorum şifremi 😂unuttum 🤦🏻♀️ Bi an önce düzelir umarım gına geldi artık 😬
Birgul yasemiinorhn uygulama da yenilikler ve değişikler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Arama butonu açık oluncada hata veriyor zaman zaman düzeltilmeye çalışılıyor annemiz bi süre böyle olabilir 🙏🏻🌸