Merve2697 Kızlar 00.00 itibariyle 37. Haftamıza gireceğiz inşallah. Yavaştan doğumu tetikleyecek egzersiz yiyecek içecek vb önerilere açığım neler yaptınız doğumunuz başladı deneyimli anneler?
FusunF Merve2697 ben henüz doğurmadım ama bildiğim kadarıyla merdiven inip çıkmak yürüyüş squat ve hurma yiyin
Alparasinannesii Merve2697 Pilatesde yapabilirsiniz kızlar bende 38 olucam gece 12 den sonra. 2 cm açılmam var. Sancılarımda düzene girdi doğumum başladı ama sancımı evde çekmek istedim evde bekliyorum daha ilerlemesini
Sedaakgulx Merve2697 Hurma ye korunmasiz ilişkiye gir bunlar suni sanci içindeki maddeleri bulunduruyomus. Squat yap ve sandalye ye bi ayağını koy yan dur esneme yap bu yan yan merdiven çıkmak gibi etki yapıyo. Ama en etkili Hurma ve ilişki
ebru_d_ Bende 38+0 oluyorum. İlişki oneriyolar genelde, hurma, merdiven çıkma, yürüyüş vs öneriyolar. Bende yapabildigim kadar yapıyorum ama inşallah 40 ı görmeden doğururuz ya 🙏🏻 sağlıkla kolaylıkla kavuşalim inşallah bebislere 🐣
Merve2697 ebru_d_ ebru_d_ amiin inşallah. Karnınız aşağı indi mi acaba? Beni gören herkes karnın aşağı düşmüş diyor. Birde ufaktan ağrı vs belirtiler varmı doğumla alakalı sizde bizden 1 hafta büyüksünüz☺️
ebru_d_ Merve2697 Hiç bi belirti yok maalesef ya keşke olsa 😔 dün kontrolum vardı nst normaldi sancı yoktu, bebeğin suyu iyi dedi beklemeye devam dedi doktor öyle yani 🙄 bende karnım aşağı düşmedi yani ya da ben öyle hissetmiyorum bilemedim 🤷🏻♀️
Kbryyy 00:00 itibariyle tam 40 oluyorum 3-4 aydır yüzüyorum düzenli olarak yürüyüş ve squat yapıyorum. Aynı zaman da ev işleri bilirsiniz…. Ve gelmeyen yine gelmiyor ne sancı ne bir açılma hiç Bir şey yok sezeryana kaldım anlayacağınız. Olmayınca olmuyor
Merve2697 Alparasinannesii Ay Maşallah darısı bizim başımıza inşallah sizede Allah kolay doğumlar nasip etsin. Kaçıncı gebeliğiniz ilk mi çok deneyimli davranıyor gibisiniz ondan merak ettim ben olsam koşa koşa hastaneye giderim
Kbryyy EsraBu esnekliğim var çatım da müsait ama açılma sancı hiç bir şey yok bir de rahim ağzım çok gerideymiş. İnanın bugün 15 bin adım attım geldim ayaklarım zonkluyor ama olmuyor normal doğum
Merve2697 ebru_d_ anladım canım. Ya tıbbi bişey değil muhtemelen ama kaç gündür oturmaya gittiğim insanlar karnın aşağıya düşmüş dedi. Miğdeme yakın top gibi duruyordu bende farkındayım daha aşağıua doğru indi bunu diyenlerde hep anne olmuş insanlar doğumun yakın bence dediler hep tıbbi bir bilgi değildir sanırım ama yinede işte insan inanmak istiyor😅 ama gerçekten bir aşağı inme söz konusu
ebru_d_ Merve2697 Ayy inşallah yakındır ya. Zaten kimisinde aşağı indiği için aşağıda baskı hissedip daha rahat nefes alma bile söz konusu olabiliyomus yani tibben de var öyle bir şey aslında ama herkeste olmayadabilirmis bi doğum belirtisi değilmiş tabi. Ama bende çok duydum öyle derler karnın düşmüş vs diye, arkadaşıma da çok diyolarmis mesela, bizimki de iner inşallah ay bilmiyorum 🙈😂 bekliyoruz sabırsızlıkla ve tedirginlikle 🙈
Alparasinannesii Merve2697 Amin İnşAllah. Hayır ilk gebeliğim ama burda sürekli doğum hikayeleri ve deneyimleri iyi gözlemledim. Kendimi beynimi doğuma hazırladım. Korkmuyorum. Rabbim yardımcımız oluyor. Sağ salim kucaklarımıza alalım evlatlarımızı 🤲🏻
Merve2697 ebru_d_ ay evet gerçekten nefes problemim azaldı miğdeye olan baskı geçti eskiden miğdem kaynardı son 1 haftadır çok şükür ilaçsız geçiyo günlerim. Kasıklarıma baskı yapıyor karnım. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım inşallah☺️
Merve2697 Alparasinannesii Amiin inşallah. Sizi merak edip yazarım inşallah güzel doğumlar nasip eder rabbim hepimize ☺️
Sedaakgulx Kbryyy bende 38+2 deyim arkadas 15 bin adımı nasıl yürüyorsunuz🤷♀️ ben biraz yürüyorum mahvoluyorum🤦♀️🤦♀️
Huysuzsema 38+3 oldum yataktan kalktım şimdi uyuyanıyorum artık bebek baskı yapıyor ve rahatsız ediyor yürüyorum bol bol hurma da yiyiyorum bebek kanalda ve ter dönmüş bi şekilde duruyor ama bi türlü açılmam olmuyor kafayı yemek üzereyim ya