Kaderx Ben şeker testi yapmamıştım kayınpederim şekerini olcuyordu parmaktan. Banada yap bakalım şekerim yuksekmi dedim. Parmaktan baktı 156 çıktı. Yuksekmis sanırım anlayan varsa.be bugün kabak tatlısı yedim
Faddoli23 Kaderx ne yersen ye o deger yuksek bi dahiliyeye görün bende sans eseri farkettim sekeri 200 lere kadar cikti smdi insulin kullanuyorum
Karadenizli_ Kaderx bence sabah öğle akşam aç tok şekerinize bakın. duruma göre doktara görünün bence. benimde öyle yüksek çıktı makine aldım ölçtüm. halada ölçüme devam ediyorum ara ara. önemli çünkü doğumu bile etkiler
Ayshe20 Gebelik şekerinde yemekten 1 saat sonra ölçtügunuzde 140 ve altında gelmesi gerekiyor, 2 saat sonra ölçtügunuzde ise 120 ve altında gelmesi gerekiyor.. sizin 150 civari ne kadar sonra olcülmüştü eger tatli yedikten hemen sonra ise çok iyi o değer
Ayshe20 Kaderx bende gebelik sekeri vardi seker ölçüm cihazi aldim günlük diyet listem vardi tabij sürekli uyamiyorsunuz ancak yine de dikkat ediyorsunuz dedigim değerlerde çıkınca sorun yok, birde sekerli bir sey tükettikten sonra mutlaka tarcinli yogurt ya da tarcinlj süt için hareket edin sekeri dengeliyor
Karadenizli_ Kaderx korkutmak istemem ama şekeri olan bi çok hastayı normal doğum yapmaya çalışıyorlar çünkü sezeryan bildiğim kadarıyla tehlikeli oluyor.