Tuugce mavi_kus yaa bana niye ole dediler ya MerveNur- yan duruyomus .oyle dedi daha yeri var gerci dedi sonra .bence de cok erken daha bunun icin ama ne bilim bu doktorlar da bisey diyilar kafaya takiyoz ya
Esrakl1 Ben en son 27. Haftada gittiğimde dönmemişti. Dün gittim 31. Hafta dönmüş. Bence suan canını sıkacağım bi durum yok vakti var bebişinin🥳
H_myra1 Tuugce daha çok erken yeri alanı var söner daha 29.haftada döndü benim ama 30 ları bulanda var
Buseylul O kadarerken donmemeli zaten canim . Ayrica donse bile yine doner o haftalarda her kontrolde baska sekilde olur kucuk oldugu icin. Benim 30 haftada dondu
bebegimizibekliyoruz1 Tuugce 26 da baş aşağıydı en son bilmiyorum şimdi ne alemde 😂 31 deyim en son 28 de gittiğimde hala baş aşağıydı ama doktor daha çok pozisyon değiştirir yeri bol.nasilsa dedi
MerveNur- Tuugce dönmemiş derken mesela nerede başı? Benim doktorla özellikle böyle bi konuşmam geçmedi de merak ettim
FundaCeylan Tuugce aynı haftalığız benim de öyle bebeğin duruşu ters şuan başı yukarda ayaklar aşağıda yan bile değil inşallah zamanla döner
Liyuzamom Tuugce şimdi dönmemesi normal değil mi zaten daha doğuma çok var ki dönse bile yine hareket eder başka yöne döner yani anlamadım kaygınızı
Tuugce Liyuzamom kaygim yok da doktor bir de detayli ult.yapan doktor boyle deyince bende aa donmesi mi gerek ti ki dedim.1.de hic bole dememislerdi.o yuzden yani sanki sorun gibi dediler
MerveNur- Tuugce valla benim 24te detaylıda doktor yan tarafımda başına bakıyordu 27. Haftada başına bakmak için göbeğimi altına tuttu cihazı yani daha çok erken döner bence son anda bile dönebiliyomuş 😊
FundaCeylan Tuugce cinsiyeti erkek 😊🥰 detaylı ultrason yaptırmadım doktor gerek yok dedi riskli bi durumun yok zaten dedi yaptırmadım 😊
Elo89 marbling10 ya doktor bana 37den sonra zor artık sezeryan diyip duruyo akıl verin bana son ana kadar bekliyim mi? Sezeryan günü mü belirliyim?