MCansuUz viildaaannn normal yani ince nevresim içine yprgan sokulabılıyor pamuklu ama guzel yumusak kumaş 👍
viildaaannn MCansuUz hahahaah gittim dayanamadım nevresim biberon temizleyici mam önlüğü emzik 3 tane eğitici kitap bide mama sandalyesi aldım bugun resmen bime çalıştım
elifinilki27 viildaaannn Anne yanı yatağı aldım biberon aldım battaniye zıbın ve zıbın takımı aldım aldıklarımdan çok memnunum cam biberon aşırı güzel
Bayraktarn Beyzabeser bende çok çok beğendim 😍 çok kaliteli ve fiyat çok uyguna geldi😍 güzel günlerde kullanalım inşallah
Fundabshn Sabah ben alışveriş yapmıştım küvet falan almıştım sağolsun annemde benden sonra gitmiş anne yanı yatağı oyuncaklarını falan bir sürü şey almış 😊💕 Bimi talan ettik bugün 😂😂
NurcanNurcan Bende alışveriş yapmak istiyorum ama kimse izin vermiyor daha erkenmiş iyi degilmiş diyorlar ne alaka anlamadım 😏
elfmoom viildaaannn basamak babyjem önlük ( 2 adet ) küvet ve file battaniye nevresim takımı 4lü bornoz havlu ağız mendili patik yelek bere babyjem bakım seti oyun halısı hastane çıkışı dekoratif yastık vs vs vs 🥰🥰🥰🥰
hamisanne_63 elfmoom onca eşyalar geldi sadece bakım seti alabilen ben 🙄 bir de anneciğim sağolsun 12-18 ay uzun kol zıbın almış doğumum ocakta🙄🤣
Tugbamete elfmoom bizim bime hiç birşey gelmemiş yada kalmamış ne güzel şeyler denk getirmişsin valla kullanmak nasip olsun inşallah 💕
GamzeBaz incimercan outlet takip ediyorum canım sürekli oralardan alıyorum minik hataları olan ürünleri satıolar bakınca anlasılmıor bile
ArelinAnnesi01 hamisanne_63 Ahahaha bu benim annem 😂😂 pijama takımı almış iki tane biri 9 12 biri 12 18 🤣🤣 niye iki tane aldın aynısından diyorum bişey olmaz biri büyük biri küçük diyo 😂😂
Elifelmas6067_ Valla 7.30kalktım 8.30kadar bekledm karanlıkt üşendi m gitmedim 😂uyumuşum zaten bitirmişler ya biberon yıkama fırcası aldim bide dış kaşıyıcı eldiven 😂💁🏻♀️
MCansuUz viildaaannn iyi yapmışsınız bende kitaplardan alacaktım da ben dıger seylerı secene kadar yamyam gibi aldılar hepsini onlardan alamadım 🤣🤣🤣🤣
merakliblog İki tane 5li hastane çıkışı 1 tane kundak havlu 1 paket bebek çorabı Biberon temizleyicisi Tırnak bakım seti aldım. Biraz önce gitmiştim kalmış şansa 😍