Babymoomy viildaaannn eksiğim var ama gitmicem daha çok ihtiyacı olanlara kalsın çok uygun fiyatlar çünkü 😅
Birtanemm viildaaannn 😅8.30 alarmım kurulu gerisi Allaha emanet 😂kimse kapmasa bari gidene kadar penguen gibi yürüyorumda
Merveelisa viildaaannn bugün gidip sordum ürünler gelcekmi diye herkes soruyor dedi kalırsa alcaz bsyler 🤣
Elika0 Aman kızlar dikkat edin kaynanalar ananeler sizi ezmesin😂 ben covit son gündeyim yarın çıkamam herhalde karantinam bitmiş oluyor mu bilmiyorum sizlere bu yarışta başarılar diliyorum 😂
seon90 Elika0 ben çıktım son günü sonucta iyidim maskemi taktım çıktım.yani hes koduda sorulmuyor sonucta.😂😂
2107 Elika0 kaçıncı haftadasıznız nasıl keçırdınız kovidi? Bende 9haftadayım 4gun oldu karantinadayım
Annneeciiiikkkk Elika0 Bende bugün gidecektim 1 haftadır hayalini kuruyordum bu sabah test sonucum pozitif çıktı karantinadayım maalesef
viildaaannn Merveelisa bende dün gittim parasını veriyim ayırın lütfen dedim yok abla işten çıkma sebebim dedi her şubeye Bi üürn gidecekmiş görümcemi kaynanamı teyzeler halaylar ayakta sabah yani milleti asker gibi dikiyorum 😂😁 ben bulamazsam onlardan biri bulsun işimi şansa bırakamam
Gizem-17 Nevresim takımı almayı düşünüyorum ınsallah😍bide emzik emzikler nasıl ama damaklımı bılen varmı hamişler
nuriyedemir Gizem-17 beeen bimde çalışıyorum çok güzel o emzikler 😊 gitmişken figürlü mama önlüğünden de al çok güzel z🌹🤤
Oznrasl Gizem-17 ben ilk bebeğimde almıştım emzikleri benim kızım avent ten başkasını kullanmadı onlarıma çöpe atmak zorunda kaldım şimdiki bebeğimede avent aldım
honeysmom viildaaannn Yarın ne geliyormuş hiç bakmadım bile teyzelerden bize bişey kalmıyoki, savaşa gider gbi gidiyolar 😁😁
-BirAnnelikMeselesi honeysmom aynen yaa vallahi😂 ihtiyacı olmayan bile geliyo bırakında ihtiyacı olana kalsın dimi 😂😂 bende gidecem inşallah alabiliriz bakalım 🤲🏻😂
kubrapaltc honeysmom 9.45 gibi kahvaltılık almaya indim dedim aa bebek ürünleri gelmiş ne var bir bakayım teyzeler üstüme çıkacaktı resmen 😂😂Kızımla kendimi zor kurtardım yoksa şurda kalmış 9-10 günüm doğurtacaklardı beni oracıkta 😂
Imasleeper viildaaannn ay eveeeet inşallah a101 gibi istedikleri kişiye satmazlar 😡 Geçen a101 in bebek ürünleri resmen yoktu. Gelmedi diyorlar bide oysaki satılmış bir gün önceden alan almış, satan satmış 😞
nuriyedemir Imasleeper birde mama sandalyesi vb büyük ürünlerin fazla gelme seçeneği olmuyor depo sıkıntısı yüzünden her bölgedeki mağazalara bölüştürüyorlar ki herkes faydalansın diye 😂
Deryaiso Imasleeper bizim burda da bim öyle kendi tanıdıklarına ayırıp bu mağazaya gelmedi çekiyorlar alttan alttan gidiyor ürünler o yüzden o saate hiç kendimi yoramam valla açbilaç
Yusuf566 viildaaannn Benim öyle bı şansım yok evim bine çok uzak katalog Varmi sizde paylasirmsnz oyuncak varmiydi
zzeliizz nuriyedemir birakmamislar ki 🤦🏻♀️ mama önlüğü emzik ve battaniye alacaktım zıbın aldım geldim 😑