Kardelencavdarli 4 saatın sonunda normal dogum yaptım ama oyle boyle degıl. :) kımseyı korkutmak ıstemem ama zor oluyo ama yasanan mutluk paha bıcılmez cektıgım sancılara deydı sabah bı suyla anlasıldı hersey doktora geldıgım de 3 santım acılmam vardı 10 santım acılmayla kızımı 4 saatte 15.50 de kucagıma aldım tarıfsız acı ve mutluluk herseye değer ❤❤❤😘😍
Aysehatun Kardelencavdarli maşallah Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah yavrunuzu darısı başımıza 😇
Ciara93 Kardelencavdarli her şey 4 saatin içinde mi oldu ? Hay maşallahh.. sağlıkla büyüsün inşallah.. Doğumun kolay geçmesi için yaptığınız bir şey varmıydı
Kardelencavdarli Ciara93 emın ol hıc bısey yapmadım sadece hep yurudum hareketsız olmadım bol bol su ıctım dua ettım
Deletedmom15257 Kardelencavdarli ayyy doğurdun mu cnm en son suyum.gelmisti demistin allah bağışlasın sana cnm
OlgaArslan Deletedmom15257 Allah size bağışlasın. bebeğiniz neden küveze alındı ? erken de doğmamış sorun neydi acaba ?
Kardelencavdarli blackwhite ne epıdural ne spınal ne prenses hıc bır agrı kesıcı olmadan sunı sancıy verıldı sonra kendı sancılarımla dogum yaptım
Ayse_05 Benimde 2cm acılmam var 1cm daha olsa yatısını yapardık dedi doktor ama benim sancım yok suni sancı vericekler diye korkuyorum aslında tümden birmkormu sardı