Nergissi Bebek arabasını travel sistem aldım. Ama o kadar eleştirdiler ki hevesim kaçtı. Sizce çok mu korkunç hata yaptım? (Seyahatlerde arabayı taşımayacağım)
MercimekveAnnesi16 Nergissi bence en iyisi travel sistem olanlar daha kullanışlı ayrıca millete ne yahu
Esrakly Nergissi travel sistem ile diğer arabalar arasındaki fark ne ben onu anlamadım ☺️? Ve bende travel sistem aldım
Suzanne Nergissi ay böyle yorum yazanları ben cidden Anlamıyorum ablama travel sistem aldık 2 tane puseti olandan. Oto koltuğuna benzeyen puseti hastane çıkışında bebeğin her anında bir yere giderken sürekli kullandık o olmadan dışarı çıkarmıyorduk benek içinde aşırı rahat ediyordu sonra hem yatay olabilen hemde klasik bebek arabasına dönebilen pusetide her yerde kullandık bebek uyuyor mu dümdüz yatır uyandı etrafa mı bakmak istiyor normal bebek arabasına çevir biz gayet memnun kaldık öyle piyasadaki aşırı pahalı modellerden de değildi 3 sene önce 1200e almıştık şimdi ben kendi bebeğime kullanıcam
kutlaym En iyisini yapmışsın herkes konuşuyor boşver 🌸 biz arabamızı sattık yakın zamanda, 34.haftadayız koşullardan dolayı Pierre cardin karma plus travel aldım. Zaten twist plus la arasında kalmıştım.