Glcntn Esmaaaa_ bende çalışıyorum çalışabilir raporu alcam 32. Haftada nstye bağlıyıp karar vercem dedi ama kasıklarında karnında hafif bi ağrın bile varsa şimdide bağlayabilirim dedi
Yenianneadayi2208 Hilal-95 aynı şekilde bana da istiharat et dediler.Umarım erken gelmez bebişlerimiz..🤲
Sssssyyyy Yenianneadayi2208 ay hiç korkma aynı haftada 3 cm açıklığım vardı sancım vardı düşün yani 3 cm 🙈 bir ay oldu 37 haftalık olduk ama yerimden hiç kalkmadım darısı basınıza inşallah bol dua edin kendinizi sakın yormayın sürekli yatın
Yenianneadayi2208 GKP22 ay inşallah bende zamanında doğum yapabilirim..Ekstra bişey yaptınız mı ya da doktorunuz erken doğumu önlemek için ilaç verdi mi ??
Yenianneadayi2208 sultanc muayene günüm gelmişti ama şikayetimde vardı kasılma,belde ağrı gibi.. Nst çektiriyordum zaten sürekli
Yenianneadayi2208 Sssssyyyy zaten 2 gündür sürekli yatıyorum sadece yemek yemek ve WC için kalkıyorum korkumdan…Tşk ederim verdiğiniz moral için.İnsanın böyle bir süreçte bu tarz güzel şeyler duymaya ihtiyacı varmış 🙏 🌹
Plncnr-dnsn Yenianneadayi2208 1 cm normal diye yapmamış olabilirler canım bende aynı afedersiniz ama tuvalete bile gitmeye korkuyorum canını sıkma Çok küçük değil bebeklerimiz doktor küvezde yatsa bile 1 2 hafta yatar oda emme refleksi gelişmediği için dedi iyi düşün iyi olsun vakti zamanı gelince yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🙏
Yenianneadayi2208 Plncnr-dnsn Amin canım çok teşekkür ederim verdşğin moral ve destek için..Evet haftamız iyi çok şükür ama insan yine de endişe ediyor zaman zaman.. Allah razı olsun , sana da Zamanında hayırlı güzel bir doğum nasip etsin Rabbim🤲🌹