zeynepin_annesiiii Kızlar elini emiyo hemde böyle değil daha iki gün önce eldiveni bıraktım sürekli taksmam sonuçta sızın bebisler de böyle mi
MercimekveAnnesi16 zeynepin_annesiiii benimkisi daha 20 günlük canım eldivenleri bile çıkarıyor elini emcek diye
YuvarlanamayanPandaa zeynepin_annesiiii 1 aylıgız genelde eldiven takmıyoruz bazen takıyorum eller açık bir iki agzına götürdü süt gelmeyince bıraktı 😂😂 dahada yok süt gelmeyen hiçbirşeye tahammülümüz yok😂😂
zeynepin_annesiiii MercimekveAnnesi16 ay seninki daha küçükmüş eldiveni geri mi taksam diye düşünmüyo değilim
esmerbomba zeynepin_annesiiii benımde bebeğim 1 buçuk aylıkken başlamıştı elini emmeğe şuan 4 yaşında normal geldı bana yaşadığım için ☺️
esmerbomba zeynepin_annesiiii hayır emmiyor tabıkı Bı zaman emdi sonra unuttu zaten normal yanı endişe etme ☺️
Melek3 zeynepin_annesiiii Bir yerde okumuştum bebeklere eldiven takmak sağlıklı değilmiş gelişimini denge kontrollerini kötü etkiliyormus emmesin diye bende bir sürü almıştım ama kullanamicam galiba sadece gezmeye giderken vs takmak için kısa süreli takilmaliymis ev içinde takmayiniz diyorlar
Melek3 zeynepin_annesiiii😂valla naparsanz yapın o emmek istedikçe emecek😅elini emerken hemen emzik verseniz tutmuyormu
balbocegim27 zeynepin_annesiiii 9 günlük bebeğim var yeterki boş bulsun elini hemen ağzında uyurken bile götürüyor eller hep çoraplı duruyor
zeynepin_annesiiii balbocegim27 bende başlarda eldiven çorap ne bulursam geçiriyordum . Ama nereye kadar şimdi de şap şup ellerini emcikliyo . Ellere ozgurluk 😂 müdahale etmiyorum bendd