AdenEva EsraTncl az daha göstermezse zaten doğunca gösterecek herhalde 😂 bizim bebişin de kafası çookk aşağıda duruyormuş bizde göremiyoruz
-Ozge- EsraTncl bizimde hep gizliyordu yüzünü 32 haftada annemde bizimle geldi onun şansına açtı yüzünü gördük anneannesine düşkün olacak herhalde oğlum 😍
Lilyy EsraTncl bende dün gittim daha Bi umut görürüm diye yine göstermiyor sürekli eli yüzünde doğunca görecez inşallah umudumu kestm 😄
EsraTncl AdenEva aynen sürpriz bir bebek olacak cinsiyetini bile 6 aydan sonra gösterdi benim bebeğimde aşşağıda diye göstermiyor 😄
Elika0 Yaaa gerçekten mi.. benim hep gösteriyor tatlı kızım cinsiyette de hiç zorlamadı bizi. Detaylı da uyurken poz bile verdi. Allahım ne güzel şeyyyyy beklemek ❤️🙏 sağlıkla gelsinler
Tugce-dh EsraTncl ben de 32 haftalığım biz de göremedik plasenta öndeymiş yüzünü ona yaslıyı hiç göstermedi 😀
Derya2021 EsraTncl canım bende 35+1 oldum ama hala yüzünü görmedim çok merak ediyorum cinsiyeti kız bizim galiba göstermicek hiç
Derya2021 EsraTncl yok bencede canım görmedik doğunca görcez benim kız çok haylaz birde ya normalde gündüz hareket eder doktora gıdınce yuzunü kapatıyor ellerınle kıpırdamıyor hiç ☺️
Nurayed EsraTncl 24haftalık detaylı ultrasondo gördüm ilk ve sondu suan 36haftalık olduk doğunca görücez artık 😂