Güle güle güzel günlerde kullanın 🌸 biz de aldık arabamızı fikir olsun diye yazıyorum. Benim arabayla ilgili hafiflik ve katlanınca küçük olması takıntım vardı, ağır kaldırmayı hiç sevmem ve ailem şehir dışında sık sık gidip geliyorum diye. O sebeple travel almamaya karar vermiştim. Kabinlerde de metal aksamda kaliteli ürün bulmakta biraz zorlandık tekerlekleri savruluyordu. Joie turist alacaktım ama arkadaşım hiç memnun kalmadığını söyledi. Pierre cardin karma plus bebek arabası ile chicco goody plus arasında kaldım. Bunlar kabin tipi arabaya puset takılan modeller. Böylece hem hafif oluyor hem katlanıyor hem de yenidoğanda pusetle rahat kullanılıyor. Ben karar verip alana kadar zam geldi ama geçenlerde tesadüfen trendyolda çok kısa süreli bir indirim oldu. Pierre Cardini 2900 Tlye aldık. Chiccoda puset ve aracı ayrı ayrı almak gerekiyordu daha pahalıya geliyordu. Biz arabamızı çok beğendik, tekerlekleri ve şasesi çok sağlam. Katlanan hali ufacık. Ayrıca yenidoğan uykupedleri ve kumaşları da yumuşacık.