Biranneadayiiii 38+4 olduk ne gelen var ne giden bı an önce doğsun istiyorum yaa yok mu taktik maktik kızlar neler yapıyorsunuz normal doğumunu bekleyenlerr ben squat hurma pilates falan ama hala bı ağrı bile yok 😁
Ayseesr Biranneadayiiii 38 btti ama helen hiden yok henüz. Sukuat yapıyorum hergun plates ve hurma yiyorum 2 güne bir de adacayi içiyorum bi bardak. Doğum kanalına grmis dedi doktorum gecen hafta. Ağrılar çoğaldı bebeğim çok toplanıyor artık. Ama başka bi belirti yok malesef
Ctzozt Biranneadayiiii bende 38i doldurdayım öyle yaparım squat hurma vs diyorum 38+3 hiçte doğsun istemiyorum daha hiç hazır değilim😂
Biranneadayiiii Smrzen doğum pozisyonunda şuan ama kanala girdi mi bilmiyorum onu kendimiz anlayabilir miyiz acepp
Biranneadayiiii Smrzen kanala son dakka giren bebek bile varmış ama.benim hiç belirtim yok sancı vs sadece arada kasılma işte bebiş toplanıyor o kadar sende var mı bı belirti canım
NinovaLemi Ben de 38 haftalik hamileyim. Bebek doğum kanalında. Doktorum cumartesiye kadar doğum olmazsa sezeryanla müdahale edicek bebek iri olduğu için sonrasında doguramazsin dedi. Bana da taktik verin dogurayim. Sezeryan istemiyorum
Hrygkcshn Bende 38’deyim asla gelen giden yok bol bol yürüyüp günlük işlerimi rahatlıkla yapıyorum ama hiç belirti yok yaaa artık doğsun istiyorum
Huysuzsema Benim bebek hem doğum kanalında hem doğum pozisyonunda 38+3 oldum yürüyorum bol bol merdiven inip çıkıyorum hurma yiyiyorum gelsin artık çatlıcam vallahi ya😅😅
Ayseesr Huysuzsema bende ayni durumdayım canm :) rahme tamamen grmis artı dedi doktorum ama tık yok hala :)
Ayseesr Gulsah41 son haftalarda rahmi yumsatiyormus canm 2 güne bi içiyorum bi bardak faydasi oluyor mu bilmiyorum ama kasilmalar arttı bu aralar onun etkisi mi bilmiyorum