esredn Kışın doğum yapacağım için çok kararsızım. Tecrübeli anneler sizlerin fikirlerini bekliyorum. Kanamayı ne kadar sürede kontrol ediyorlar. Pijama zor mu olur, gecelik üşütür mü?
Asyaveannesi36 esredn ben ikisini de aldım canım benimde doğumum ocakta hem pijama sabahlık hemde gecelik sabahlık aldım ne olur ne olmaz ama hastaneler zaten sıcak ki 😌
Ayseee4238 esredn Hastaneler sıcak oluyor herkes bana doğumdan sonra üşürsün titrersin yok ceket al bilmem ne dedi yandım ateşler bastı hep beni. Gecelik şöyle rahat olur devamlı kanamaniz olacağı için depeend yada ped ne kullanacaksanız onu degistirmek kolay olur ama ben tercih etmedim şahsen oturup kalkarken yatarken açılır rahat edemem diye normal alt üst takım aldim
merakliblog esredn hastane odaları sıcak olacağı için üşümezsin onu düşünme. Ben ikisinden de birer tane alıcam garanti olsun diye. Gecelikle ben de rahat etmem ama annem ve eşim olacağı için yanımda rahat olurum oturup kalkarken
Sulegorkemakyol esredn özellikle ilk gün gecelik çok çok rahat oluyor sürekli kanama kontrolüne geliyolar normal doğum yaparsan 2 gün pijama giymek biraz rahat olabilir ama sezeryan olucaksan kesinlikle gecelik dikişlerden dolayı eğilip kalmak tuvalete oturmak çok zor oluyor birde dikişleri acıtıyor pijama ne yazıkki
esredn Asyaveannesi36 gecelik pek tarzım değil aslında. O yüzden kıvranıyorum😂 ama kullanım kolaylığı olacaksa alacağım mecbur.
Deletedmom16362 Ben de subatta dogum yapacağım pijama alacm yine. Ilk dogumumda da yine pijama giymistim daha rahat oldu.
esredn Sulegorkemakyol evet doğum şeklini ben hiç düşünmemiştim. Henüz belli değil tabi. Bu durumda ikisini de almak mantıklı gözüküyor.