cnn34 önceki postta çok cevap alamadım yeniden açtım canlar 💜💜 betam 14 çıktı sanırım kimyasal benim gibi olup düzenli yükselen var mı?
Sinemmmmm58 cnn34 adetimi 30 gun gectigi halde 43 du canim suan 8 haftalik kalp atisini falan duydum.siz 2 3 gun sonra tekrar bi kan verin
_gmzenur_ cnn34 Adetime 5 gün kala betam 14,13 çıkmıştı canım şu anda 8+2 haftalık olduk darısı sana inşallah değerinin küçük olduğuna bakma sağlıklı yükselip yükselmediğine bak 2 güne bir kan verip takip et 🤲🏼🌸
Sifaekiz cnn34 kimyasal demek iiin çok ama çok erken beniö gecikmeli hali ilk testim 28 di. 2 gün sonra kan verdim 2 katına cıkmıstı. Stres yapma sakın stres etkiler asıl bemce gayette yüksek gecikme olmadıgı hali ile
cnn34 Sinemmmmm58 sende pko mu var 😊 geç yumurtlamışsın demekki benim öyle bi ihtimalim yok kuzum malesef
_gmzenur_ cnn34 en az %60 artış olması lazım 2 güne canım zaten sağlıklı bir gebelik ise çabuk yükselir 60 geçer çünkü nerdeyse 4 gün var pazartesine
Sahin1 cnn34 hemen kimyasal demeyin canım benimde düşüktü geç döllenme olmuş 2 günde 2 kat artıyorsa tamamdır
cnn34 Sahin1 ovulasyon yapmıştım 13 ve 14. günlerde yumurtlardım normalde ama çok silik çizgi vardı hayalet gibi. demekki geç yumuetladım bu ay 🙏🏻 testim bittiği için hangi gün yumurtladım bilmiyorum
cnn34 Sahin1 senin adetlerin düzenli miydi pko fln var mıydı birde kaçıncı günü kaç ile öğrendin acaba