Fatmakara97 Kızlar nst ye neye göre geçiyoruz. Şikayetlerimizi söylesek mi geçiriyor doktor. İlk hamileliğim ve hiçbir fikrim yok. 32 haftada gideceğim ara ara baya sancılarım oluyor normalmi normalden fazla mı bilmiyorum. 32de nst ye geçilir mi bilen varsa yazarsa sevinirim.
yildiz_07 Fatmakara97 Doktorun kontrole gittiğinde gerek görürse sokuyor nstye ben 35. Haftada girmiştim çoğu doktor 35 36dan sonra nstye alıyor
Delicesareti Fatmakara97 doktora regl sancısı gibi sancım oluyo diyorum normal diyo 36.haftam bitti hala giremedim nstye 37 de inşallah🙏Doktorum çok gamsız çıktı 😂
kizannesii90 Fatmakara97 zaten 32den sonra doktor her kontrolde sokuyor nstye sancın falan varsa 28 29 da giren bile var. Söylesen doktorun hemen nst ister canım 😊
Fatmakara97 Delicesareti bende de adet sancısı gibi oluyor ayriyeten karnımın yan taraflarına kemiklerime doğru da oluyor umarım normaldir .🤣
Fatmakara97 kizannesii90 peki ayda 1 gidiyorum şuan artık 3 haftada 1 veya 2 haftada 1 ne zaman çağırmaya başlıyorlar acaba
Mujde0808 Fatmakara97 duruma gore degerlendiriyo doktor gerek gorurse 1 hafta gormezse 2 hafta veya 3 hafta
kizannesii90 Fatmakara97 canım doktora göre değişiyor benimki 32den sonra 35. Haftada çağırdı şu an 37 yim 35drn beri her hafta gidiyorum. Bazı doktorlar ileri haftalarda bile 2 haftada bir çağırabiliyor
Aseless Fatmakara97 32. haftamda nstye başladım 15 gün aralıklarla gittim 36. haftadan sonra da artık her hafta gelmeye basla dedi şimdi haftada 1 gidiyorum 38 veya 39 dan sonra da 3 günde 1e falan düşürür heralde 😃
Selcans Fatmakara97 34+5 oldum. 28′den beri 2 haftada 1 gidiyorum ama hiç nst’ye girmedim. Sabah da kontrolum var ama tekmesavar oğlum uyutmuyor 🙈
Fatmakara97 Selcans bi tehlike falan varmıydı canım veya varmı ondan mı çağırıyor acaba özele gidiyorum ben sende özele gidiyorsun sanırım ondan çağırıyorlar daha erken
Selcans Fatmakara97 çok şükür bir tehlike yok hastanenin rutini mi bu şekilde onu da bilmiyorum. Bugün 10 gun sonrası için tekrar gel artik her geldiginde nst’ye de bakacağız dedi.
Feride2435 Fatmakara97 28 haftadan sonra sadece kalp atışları için koyuyor bazı doktorlar bende öle oldu 32 den sonra sanciyada bakıyorlar ben 32 den sonra sancimada baktılar şuan 39 haftaligim
Seydadilek26 Fatmakara97 23 haftaliktan beri giriyorum ilk kızımda da girmiştim 25 haftaliktan beri bunda da 23 den beri giriyorum karnında sertleşme oldugu için ve bebek kanala girdiği için mecbur sokuyor nstye ama genellikle 32 den sonra her kontrolde sokuyorlar
pinartonguc Fatmakara97 Bende ilk 30 haftalikken girdim nstye 8 ekimde 28 ekimde 34uncu haftada 2ci nstme girdim.Bir daha 37haftamda girecegim nstye ondan sonra haftalik kontrol ve nst demisti dun doktorum.
yaren-1 Günde 10 defadan fazla kasılma ve sancınız olduğunuzu söylediğinizde 20 haftadan sonra nstye alınıp bakılıyor, herşey yolundaysa normal şartlarda 33-34. Haftadan sonra kontrol amaçlı bakılmak için nstye alınıyor 😊
Seragurkan Fatmakara97 32 haftamda kasıklarımda ağrı olduğunu söylediğim için hem nstye girmiş oldum hem de idrar verdim. Nst sancılarım cıktı ancak enfeksiyondan kaynaklı kasık ağrılarım varmış. Açıkçası enfeksiyonda bebeğe zarar veriyor diye nst girmem iyi oldu. Nst 32 haftadan itibaren doktorlar gerektikleri sürece yönlendirebiliyorlar. Her zaman gerekmeyebiliyor da. Ama 35 den sonra her hafta kontrollere gittiğim için nst girmiş oluyorum cünkü bebeğim kanalda olduğu için kontrollü devam ediyoruz