Kurbagaopenkiz ZZeynepP1903 yüksek askeri şura bir tek benim mi aklıma geldi yanlış anlamayin ama neden cocugunuza meclis toplanti anlamina gelen bir zamiri isim olarak veriyorsunuz yada arapca bi anlami flan var ben mi bilmiyorum
ZZeynepP1903 Kurbagaopenkiz tdk da öyle ama ben arapca anlamıyla ilgileniyorum canım. Kuranı kerimde sure ismi ve manasıda müslümanların işlerini kendi aralarında istişare ederek yürüttükleri manasına geliyor. Ve surenin anlamı zaten cok güzel 🌺
ZZeynepP1903 219Eyll amine ismini bende cok begenıyorum ama yeğenimin ismi oldugu için pek koyma taraftarı degilim 🤦🏻♀️
fidano ZZeynepP1903 şura meclis anlamına geldiği için yanına anlamı hoş bir isim tercih edin bence. mesela Şura Ahsen Şura Meryem Şura Dua Şura Hüma Şura Neva
ZZeynepP1903 fidano teşekkür ederim canım hepsıde guzel isimler 🤗 tdk de evet sadece meclis olarak gecıyor ama şura kuranı kerimde sure ismi ve anlamı gayet güzel müslümanların işlerini kendi aralarında istişare ederek yürüttükleri manası geliyor. 🌺
ZZeynepP1903 erdem_agah izlemiştim ama o hiç aklıma gelmedi. Benim direkt kuranda sure ismi oluşu aklımda eşimde aynı sekılde 😃