Tatlibebek Mrb genç anneler yada anne adayları ben 13 haftalik hamileyim suan bunu sormak için erken ama merk ediyorum anksiyete panik atak hastasıyım doğumu sizce nasıl olur normal mi sezeryan mi inanılmaz derecede korku var içimde
Serpil-Harun21 Tatlibebek benim eltim panik hastası teşhis koyulmuş denemez doktor teşhisi yok kontrol edilmedi hiç Ama kendi benim atağım kalbim küt küt diyor normal doğumda bayıldığı için sezeryanla olmuş
Tatlibebek Evlenmeden önce antidepresan kullanıyordum evlendikten sonra bıraktım hemen hamile kaldım şuan çok zorlanıyorum ilaç kullanamadigim için insaAllah bebeğime bir zararı yoktur
Busra-61 Tatlibebek bitkisel şuruplar var doktorunuza sorarak kullanilirsiniz benimde var çarpıntım iyi geliyor. Ve panik atak hastalığı asla normal doğuma engel değil panik atağı olup normal doğum yapan çok kişi var Allah hayırlısını nasip etsin
Koalamm Tatlibebek bende evlenmeden önce ilaç kullanıyordum evlenince bıraktım aradan 2-3 yıl geçti anksiyetem arttı yine kullanmadım ilaç sonra hamile kaldım normal ve sezeryan doğum yaptım aşırı korkuyorduö heran başıma bişey gelecek korkusu vardı hamileliğimde de hep bebeğime bişey olacak korkusu vardı sürekli kontrole gidiyordum şimdi tekrar hamileyim
Selin12- Tatlibebek bende panikatak hastasıyım ben zaten genetik rahatsızlığım olduğu için normal doğum yapamıyorum doktor dedi genetik rahatsızlığın olmasa zaten normal doğum yapamazsın panik atakdan düşünün arabaya bile zor biniyorum yıldan geçerken yanımdan bir kamyon ya da minibüs geçsin kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ve nefes alamıyorum panik atakdan
Tatlibebek Hayir ilk hamileligim ve doktoruma söylemedim daha panik atak hastası olduğumu pazartesi günü randevum var ozaman gidecegim ve soyleyecegim
Meleqim06 Tatlibebek Ah kuzum ahh bende de aksiyete panikatak var 2.5 senedir mücadele ediyorum bende yenı 6 haftalık hamileyım ilaçları da bıraktım bende nasıl olacak bilmiyorum ve yavaş yavaş zorlanıyorum
Tatlibebek Bir kaç gündür midem bulanıyor sanıyorum ama ye i farkettim anksiyetem tuttugumdan oluyor bende sürekli yatmak uyumak istiyorum
Sssssyyyy Selin12- bu kadar panik atağınız varken sezeryan olabilmeniz büyük başarı sizi alkışlıyorum 👏
ressamistanne Sssssyyyy normal yapamaz nabız yükseliyor otomatik tansiyon da yükseliyor. Hafif bir sedasyonla sezeryan iyidir. Ben öyle isticem
Selin12- Sssssyyyy inanın sezeryan dan korkmadım korktuğum gibi olmadı bu benim 3.hamileligim ilk genel anestezi ile oldum ikincisini spinal oldum ve dedim ki keşke ilki spinal olsaydım dedim sakinleştirici verdi doktorum öyle girdim
Sssssyyyy Selin12- spinal daha mı iyi. Ben genel istiyorım o anı kaldıramam sonrasındada psikolojim çok bozulur diye
Polenpolen52 panik atak durumunu sızlere hastalık olarak irdeleyen butun doktor bozuntularına yazıklar olsun