Papatyaytt Esraustaoglu doktorum erkek tahmin ediyor bu pazartesi gidicem netlesicek ins tam 16 haftalık oldum artık netlessin 🤩
Esraustaoglu Papatyaytt benimde erkek bakalım yarın negatif gelirse doktorun bekliyor kontrole ❤️Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏
ecemsmom Esraustaoglu sende bendensin eşim oldu ben olmadım 4-5 gündür hastaydı bence en zor yerini atlattı ondan sonra test verdi :) düşünüyorum olsa bende de kaç gündür belirtiler olurdu Allah’a şükür bişeyim yok eşim de iyi bişeyi yok ama karantina süreci bekletiyorlar çok sıkıcı 🥲
Esraustaoglu ecemsmom çok geçmiş olsun ❤️❤️❤️ Bende test verdim bakalım bekliyorum inş bende negatif gelirim 🤲❤️ Hemen aşımı vurulacağım sormayınnnn bende temaslı olduğum için 10 gün izolasyondayım 5 kasımda bitiyor çok zor 😭
humasultan3443 ecemsmom karantinadaki kaçıncı gününüz canım ve eşinle ayrı mısınız biz de karantinadayız ve ayrı odalarda çok sıkılıyorum sabahtan akşama
Tugba86 Esraustaoglu çok geçmiş olsun inşallah bulaşmamıştır.Pozitif çıksa dahi psikolojinizi iyi tutun,çok etkiliyor.ben bana birşey olacağını aklımdan dahi geçirmedim,iyi düşündüm.Aşısızım bu arada.
ecemsmom Esraustaoglu sağolasın canım sizede çok geçmiş olsun 💞 aşı için yine bekleyeceğim çünkü aşı olmakta korona olmayı engellemiyor maalesef 🥲 benim öyle sürem yok ama birkaç gün kendimi dinleyeceğim bakalım zaten 3 günde varsa belirti veriyor
Esraustaoglu ecemsmom evet bende 3. Günde verdim yeni bugün bakalım nasıl gelecek inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz 😍
ecemsmom humasultan3443 maalesef ayrıyız canım aşırı sıkılıyorum birbirimizi görüntülü felan arıyoruz artık 😂 Henüz 3. Gün ama ben normal olarak karantina da değilim o karantina da ama onun yüzünden bende mağdurum böyle 🥲
humasultan3443 ecemsmom bizim de aynı şekilde temaslı olduğum için ben de karantinada görünüyorum 😳 aman iyi olsun da beklerim 14 gün
kalpatisi_ Papatyaytt ayyy çok sevindim senin adına ❤️ Dikkat et kendine canım bağışıklığımız yaşlı birinin bağışıklığıyla bi farkı yok 🥰🥰
Elifikiz Esraustaoglu hiç stres yapmayın benımde 17 haftalık olduk suan ve karantinam dün bitti. Güzel güzel atlatılıyor inşallaah olmamıssındır ama tabıkı olsanda kokma bebekler koruyo annelerını 💙 benim de aşım yoktu koku tat hala gelmedı mesela hafifte öksürüğüm hala var