gulsumm1 Evlatsevgisi2 valla çok şey alasım var ama gel gelelim ki üşeniyorum gitmeye yakın olmasına rağmen 😂
Ilkmeyvem Evlatsevgisi2 komşum eşi Bim de müdür 🤫 ama bir şey almayacağım ayırmamı istediğin bir şey var mı diye sordu hayır dedim orada sıraya girip strese giren insanların hakkına giremem ☺️
EgeninAnnesiiiiiii Evlatsevgisi2 geçen haftalarda da a101 i talan etmiştim🤣🤣 bime yarin gelecek olan babynest a101 de 45 liraydi
AysenurGA Evlatsevgisi2 Evet ama benden önce koştu Bim’e. Bide yürüyüşe gitti anacığım geldi daha kalkmadın mı hani beni yoldan alcaktın geç kalcaz işte diyo 😂😂 Neyseki yetiştik aldık alcaklarımızı 😍😍😍
Rumeysa3652 Evlatsevgisi2 oyun halısı bide müslin bez almak istiyorum ama anca 10 gibi falan giderim oda kalırsa inşallah
Kdrrelk Benimde ana kucagına ihtiyacım var annemlere söyledim onlara yakın diye onlar alıcaklar inşallah kalır 🤦♀️🤷♀️🤷♀️
Aycaaa571 Evlatsevgisi2 valla yeni gördüm alacak bileyim de yok ama pamuklu battaniye mi alsam ana kucağı da güzel ama ana kucağım var
Mom54544 Evlatsevgisi2 Rica ederim ne demek ama küvet falan alcak olanlar bebe mağazasından Sevi bebe nin bı tarafı biraz daha uzun filesinden alsın bu file durduğu yerde kırılmıştı bizim dar gelip yeniden aldım file
ikizlerin_annesi__ Evlatsevgisi2 Evlatsevgisi2 ya acaba sağlam olur mu bende çok beğendim ama korkuyorum da Allah korusun sağlam olmaz bebeğime zarar verir mi diye
Minnosanne06 Evlatsevgisi2 anca yaaa:))) çekirge sürüsü gibi üşüşür millet. Bazı ürünler de ya geliyor ya gelmiyor ya da bir adet oluyor