Evlatsevgisi2 https://imgyukle.com/i/kTQEHA🤦🙈 Yarın Sabahın 7 sinde dikilmeye gidiyorum ben kızlar koşun sizde yarın🥰
glsm_kr8383 Evlatsevgisi2 Bende gitmeyi düşünüyorum valla 😆Her bim e geliyo mu gerçekten bizim evin aşağısında görmüştüm bi ara ama küçük gelmişti gözüme oraya da gelir mi acaba
Handan_65 Evlatsevgisi2 Bende gidecem de insallh sağ cikarim ordan 😀😃🙂🙃 wee marka biberon baya güzel seyker geliyor
ikizlerin_annesi__ Evlatsevgisi2 Evlatsevgisi2 ya acaba sağlam olur mu bende çok beğendim ama korkuyorum da Allah korusun sağlam olmaz bebeğime zarar verir mi diye
Evlatsevgisi2 ctndg galiba 8 9 gibi canım bende bilmiyorum inan ki 😂😂 açıldığı saate denk gelmedim hiç
Evlatsevgisi2 Allahneverdiysee canım mesela ben almak istiyorum yani yemek yerken masanın üzerine koyarım yemek yaparken koyarım eğlendirmek için koyarım vs düşündüm almak istedim duş alırsın kimse olmadığı zaman koy ona yatır yanında dursun arada bakarsın 😂🥰
Minnosanne06 Evlatsevgisi2 anca yaaa:))) çekirge sürüsü gibi üşüşür millet. Bazı ürünler de ya geliyor ya gelmiyor ya da bir adet oluyor