Elika0 SayeMom akşam 20.00 olacaktı bir iki fazla basmışım 😂 ben Kartal’da oturuyorum Kemerburgaz tarafına gidiyorum işe yenihavalimanı metrosunda çalışıyorum 🥺 iki saat yol normalde çalışma saatim 8-18 ama yolla birlikte fena oluyor metro metrobüs otobüs de kullanıyorum 😂
Elika0 SayeMom çalışır alıcam canım bi sorun olmasa tabi. 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum 32 çok erken olur sonrasında tekrar işe döneceğim çünkü bebeğe daha çok vakit kalsın 🙏
Selin12- SayeMom 24+2 haftalık hamileyim krampları var midr yanması var ara ara nefes alırken zorlanıyorum sırt ve bel ağrım var varda var
Hhilall37 SayeMom kalanları da liste yapcam unuttuğum olmasın diye. Kıyafetlerden de hep 0-3 aldım sadece 3 tane yeni doğan var neyden ne kadar lazım olur hiç bir fikrim yok 🤦🏻♀️
SayeMom Elika0 banada işyerinden öyle diyorlar ama dayanabilir miyim bilmiyorum aralık sonunda 32 oluyorum doğum şubatta kar kış günü nasıl çalışırım ki😒
Rabiaa_uzn SayeMom 23+5 haftalıgız oğlum olacak inşallah bol bel ağrımalı günlerimiz geçiyor sadece düşündüğün alışverişi nasıl yapsam kışlık agırlıklımı yoksa mevsimlikmi siz neler düşünüyorsunuz 😊😊
SayeMom Rabiaa_uzn ben hep uzun kollu şeyler alıyorum kışlık daha ağırlıklı doğum şubat ortası ama kütahyada yaşadığımız için burada mayıstada kar yağıyor😋
SayeMom Elika0 Hhilall37 deutschetraum asyaderinn Deletedmom_33 Deletedmom16362 Deletedmom16362 Hangi hapları vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar bide? Ben sadece regenesis max (tüm vitaminlerin ve balık yağının oldu megavitamin olan bir hap) ve kan ilacı olarak sidefer toz stick kullanıyorum. Ne magnezyum ne başka birşey hiç yok?
RumeysaNur34 24+2 göğsümün altında batma yanma oluyor bebek de maşallah çok hareketli gece uykuları çok azaldı sabahlıyorum bazen şimdiden bu şikayetler 30 dan sonra ne yaparım diye düşünüyorum 😅🥰💞
Elika0 SayeMom ya ben orda okudum 5 sene.. bugün eşime söylüyordum özledim bi günlük gidesim var. Pek yapacak birşey yoktu orda ama öyle sevgi yolunda boş boş dolanasım var 🥺
Elika0 SayeMom ben alışmıştım ya öyle çok soğuk gelmiyordu bana ama okul biteli oldu tabi şimdi geldiğimde donar mıyım bilmiyorum 😂 haziranda kar yağmıştı hatta bi sene ben oradayken 😂