Sevtugm Arkadaslar hikayem uzun önce zorunlu sezeryandi hep simdi doktor değiştim prof gidiyorum normal yapmamı istyr engel yok diyor ama 5 miyomum var tecrübesi olan lütfen yazsin
ikincifindik Sevtugm 4 tane miyomum vardı. Normal doğum yaptım oğlum 4.360 kg 55 cm doğdu. Miyomlarım 6.5 , 5.5 , 4,5 ve 4 cm di. 5 aylıkken en son bu ölçülerdeki. Bebek büyüdükçe küçüleceği söylendi doğumdan sonra da gayet iyi durumdaydı.
Sevtugm ikincifindik ne zaman doğum yaptınız sizin adınıza çok sevindim benimde 4 5 tane var. 2 si sol karin 2 si göbek deliği orda 1 tane sağ kasikta eski doktorum yolu kapar dedi ama şimdi prof gidiyorum o normal yap engel değil dedi. En büyükler 6 ya da 7 cm. Cok kararsizim maceraya gireyim mi sezeryan mi olayım
Sevtugm Meltempozi canim suan unuttum surekli oluyoruz hatta bebek büyüdüğü için gorunmuyorlar malesef. 2 si sol karin 2 si göbek deliği solunda onlar arada agri yapiyor 1 tanesi sağ kasik cevresin bunun için yolu kapatabilir demisti doktor plasenta yakındı başından beri buna.
ikincifindik Sevtugm doğum yapalı 1 yılı geçti ikinci bebeğime hamileyim.Ve hala miyomlarım var. Şöyle söyliyeyim miyom birçok kadında var. Çok büyütülecek bir mevzu değil. Rahim girişine doğru büyüyen ve rahim girişini kapatan miyomlar doğuma engel diye söyledi benim doktorum. Eğerki doktor engel değil diyorsa engel değildir onlar ayrıntılı görüyorlar yerlerini. Ayrıca şunu söylemeliyim doğum kolay birşey değil. Yani birçok zorluk yaşayabilirsin bunları miyoma bağlarsan doğumdan sonra keşke sezeryan olsaydım dersin. Ama birkaç ay sonra bütün acıları unutuyorsun. Bu tamamen sana kalmış birşey. Ben sağlıkçı olduğum için her zaman kendimi en kötüsüne hazırlamıştım. Belki 24 saat sancı çekicem dedim. Belki doğuramicam sezeryan yapacaklar dedim. En kötüsüne hazırladım ama en iyisi olsun diye de sabrımı hiç bırakmadım. 5 saatte doğurdum elhamdulillah . Allah yardım ediyor 🌹
duygulu62 Sevtugm merhaba benım 3 tane miyomum var . En büyüğü 10 cm dıgerı 6 cm en küçüğü 4 cm . Ben tamamen uyutularak sezeryan olucam . Mıyomlarım sezeryan esnasında alıncak
Sevtugm ikincifindik sağlıkla bana bebeğime herkese bebeğine nasip olsun doğum şekli ne olursa olsun sağlıklı olan olsun hepimiz için hayırlısıyla inşallah âmin 🙏 🌺
Sevtugm duygulu62 benim miyomlar alınmayacak kanama riskine karşı sanırım bana da ilk doktor sezeryan dedi şimdi değiştim normal yapmamı istyr. Sizin miyomlar yeri nasil