Handan_65 Merak ettim detaylı ultrasonda neler yapılıyor sonuç nasıl çıkıyor bebeğin yüzünü görebiliyor muyuz 😀 önümüzdeki salı gidecem 23 haftalik oluyoruz ay kafamda deli sorular
Hosgeldinbebek Handan_65 kuzucum tek tek inceleniyor tüm yapılar, elleri ayakları böbrek kalp vs. Yüzünü görebilirsinz, benim sıpa uyuduğu için kalbini görmekte zorlandı doktorum dolaştım geldm falan güç bela bakabildik👀
kalpatisi_ Handan_65 herşeye bakıyolar canım beynine beyinciğine hatta kalbe giden kan akışını bile dinliyo doktor. Bu arada evet yüzünü kapatmazsa görebiliyosun 🥰 bende bu hafta gittim iki eliyle kapatmıştı yüzünü ama doktor uğraştı resmini çekebildi bebişimin 🥰🥰 Buda canım kızım 🥰🥰 https://www.hizliresim.com/6snm3m2
nlycltk Handan_65 bebişi vücudunun heryerini detaylı bakılıyor kısmen sana da bakılıyor cumartesi girdim bende mesela bende safra kesemde taş olduğunu öğrendik 🤷🏼♀️
Handan_65 Hosgeldinbebek Bnde merak ediyorum akşam 7 de gidicem bide tok gek gel dediler ben zaten yemek yer yemez hareket ediyor benim cadaloz 😀 Ozam görürler herhalde
Hosgeldinbebek Handan_65 kilonuza da bağlı, tok gitmiştim ben de. Ama anası dombili oldugu için zor gördüler bebeği 😏😁
Handan_65 asyaebrar Dimi insan heyecan yapıyor ozamn sizde subat annesiniz peki Devlete mi gidiyorsunuz özele mi ben devlette siea bulamadim 350 tlye hastane buldum oraya gideceğim baya sorusturdum
asyaebrar Handan_65 Ben kocaelide oturuyorum burda en düşük fiyat 550 malesef devlet hastanelerinde de yok detaylı ultrason çekimi ben 650 tl ye özel hastaneye gideceğim🤦🏼♀️
Handan_65 asyaebrar Ist Pendik kaynarcadq cihan tip merkezi var bura uygun 350 tl gelebilirsen randevu al istersen