gamzosgamzos rukenaslan kızımın ismi Ecrin Dua 😍 doktorum 12+6da kıza benzetti suanki bebeğimide salı belli olacak Allah nasip ederse 15+6 olacagiz eger kesin kızsa Mihra Nisan dusunuyoruz inşaAllah 😊
Askiletotomsu Eyisa ay şok oldum Bir yıldır kızım olursa adını elvin koyalım diyorum Ve bu siteye giriyorum cikiyorum kimse elvinden bahsetmiyordu İlk defa biri benim gibi elvin istiyor 🤩
Mihriballim rengarenkduduv ahh Piraye canan Tan Piraye okumuştum o kitaptan sonra bu isme aşık oldum ömrü güzel olsun 🙏
yildiz_07 gamzosgamzos bende kız bebek bekliyorum ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse Ecrin Melis düşünüyorum 🤗💕
minikkoalaa deutschetraum Oyy bir kızım olsa adını Asya koyacaktım. Hayalimdi 😍 Oğlumuz olacak Allah nasip ederse. Sağlıkla gelsin minnak Asya’nız
rengarenkduduv g4mze Sıradışı olduğu için değil de çocukluğumdan beri bu isme hayran olduğum için tercih ettim🎈He ama isimlere baktığında evet biraz sıradışı kaldı🤭
Cicekkiz1 rukenaslan son 1 ve hala karar veremedik. Bunlar arasında kaldım Zeynep Derin Duru İpek Ela ya da Elanur Kumsal Nehir