Seyma18 Beratalpinannesii abartmak şartıyla bende tüketiyorum bazen böreğe salataya koyuyorum bazen kahvaltıda yiyorum. Şimdilik bı sorun yok
cimennbayann Beratalpinannesii az miktarda tüketilebilirmiş canım salataların içinde yiyordum bende hamileyken
Beratalpinannesii Normalde yemiyorum da az miktarda tükettim sonra da içime kurt düştü 28 haftalık hamileyim
Esra___ Beratalpinannesii Cnmm ben de aynı korkuyu yaşamıştım bi defa baya yedim bişey olmadı şimdi yemeklerin dışında hiç yemiyorum dikkat etmek lazım
Albatros35 Beratalpinannesii doktorum kati bi şekilde uyardı yeme diye. Zaten annemde yeme demişti hiç yemiyorum. Eşim kendi için bile almıyo unutur yerim diye 😂
Bsrerkk Bende doktoruma sormuştum olur mu öyle şey senin herşeyden Yemen lazım maydonoz sorun değil ye demişti bende yiyorum salatalarda falan canım isterse sabahları falan
Beratalpinannesii Birinin doktoru ye demiş birinin ki yeme ben kendi doktoruma sorsam baya güler o yüzden utanırım çünkü bisi sorunca guluyo 😄😄😄😄
NaileAgayeva111 Beratalpinannesii ay ben bayiliyorum bayagida tukettim yani bundan sonra daha dikkatli olmaliyim cok tesekkur ederim❤️
ZeykemKaya Beratalpinannesii hadi be dün annemlerde ben bı tabak yedım resmen 🤦🏼♀️ Hemde acılmam var dıye ılac kullanıyorum bılsem yemezdımde bı degısıklık yok suan bende😁 35 haftalıgım bu arada
She Ya bişey oldugu yok. O dediginizin olmasi için bi kamyon yemeniz gerek diyor doktorlar. Bi kamyon kısmı mecazi tabi. Bende yedim. Abartiyor bazı arkadaslar.
Beratalpinannesii She valla hamile olduğumu ilk öğrendiğimde tabak tabak bende yemistim ama sonra bunu duydum kestim şimdi yine yedim içime kurt düştü