designermom Kızlar daha tahminen 3 4 haftalık hamileyim 🙈 Asi olmadım covid atlattım 2,5 ay önce doktorlarınız ilk haftalarda öneriyor mu aşı? Ve dış tedavisinin bir riski var mi Biliyor musunuz?
sacmalamakizim designermom Diş tedavisini bilemem ama covid aşısı için doktora sorman gerekiyor henüz doktora görünmediniz sanırım 🙈
Esmaonur designermom bana doktorum aşı olabilirsin demişti. Ben aşı olmaya gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu söylemiştim. Aşı yapmadılar. 12 haftadan sonra olun şimdi olmayın dediler. 3 ay sonra oldum
derya46 designermom gecen dogum doktoru o haftalarda da asi olunabiliyormus ama bazi doktorlar da 3 aydan sonra olunuyor diyor kadin dogum doktoru diş icin bilgi verir o haftalar da kagit alman lazım disciye gostermen icin
designermom sacmalamakizim yok canım iki hafta sonra gidicem kanda takip ediyorum suan daha çok minnacık :)
sacmalamakizim designermom Gittiğinde doktoruna sor canım dişi de sorabilirsin insAllah sağlıklı artar değerlerin ❤️ Allah sana bağışlasın minnagini 😊