Zehra9616 Imasleeper letgodan park besik kraftin 2.ci elini aldim 1 ay kullanilmamis bile yeter oda fazlasiyla 😊
nisaninannesi2 Imasleeper Prego anne yanı park yatak aldım. İlkinde mobilya beşik kullanmıştım hiç memnun kalmadım.
dml33 Imasleeper cilekten almistm karyola diye gecio birazcık beşiğe göre büyük anne yanida oluo 2 bucuk yıldır kullaniyorm rahat 5 6 yasa kadarda kullanılır
Imasleeper Zehra9616 bende park beşik var ablamdan kalma hala sapasağlam onu alıcam zaten bana ahşap beşik lazım. İnternetten heyner beşik diye bi beşik gördüm hoşuma gitti şimdilik ama başka önerilere açığım 😂
MerveNur- Imasleeper aynıyız ben de ablamın park yatağını aldım bi o duruyor bir de çilek ten montes beşik aldık geçen gün geldi kocaman 😂
Gecegunesi Heyner beşik aldım anne yanı olarakta kullanabiliyorum ben baya sevdim görüntüsüde baya hoş 🥰 letgodan ikinci el 230 tl ye aldım
Sifaekiz Elele madre . Hem anne yanı olmasını hem boyutu çok kibar ne büyük ne küçük hemde güzel paket oluyor küçülüyor sık seyehat edenler için taşıması kolay.