Nu4642 Nasil gidiyor hamilelik surecinizzz😊biz bugun 19 olduk.heyecanla bebegimin hareketlerini hissetmeyi bekliyorum sizde durumlar nasil
Mrv1007 Nu4642 19+2’yim, arada minik pıtırtılar hissediyorum ben artık 💕 Heyecanla ayrıntılı ultrasonu bekliyorum, şimdilik bebekle ilgili her şey yoluda, umarım böyle devam eder
MrsMavis Nu4642 çok şükür hers3y yolunda 19+0 ken sağlık ocağında kalbini dinledim bugün 19+6 yiz ara sıra hissediyorum hareketlerini çok şükür 🥰🤣😇😇
teletabi Nu4642 19+2 hemen hemen iki haftadır hissediyorum ama bu hafta daha net 😍ikinci gebeliğim,oğlumu 20.haftada hissetmiştim. Mide bulantım hala devam ilaç kullanıyorum normalde. Doktorum pazartesiye kadar olmadığı için 1 haftadır ilaçsızım 🤦🏼♂️
Skl78 18+3 Haftadayım bende bişey hissetmedim sanki arada bişeyler oluyor ama gaz mıdır bebek midir ayırt edemiyorum:)
Nu4642 Skl78 ben 18 den den sonra endiselenmeye basladim neden hissedemiyorum diye ama yersiz endise yaptim ilk gebeliklerde 20 den sonra deniyor genelde.
Halime0638 Skl78 bende 18 de hissetmiştim simdi 23 um gaz mi degilmi fark edersin o bambaşka bi his oluyor ama çok yakın hissetmen 🦋
Nu4642 MrsMavis Mrv1007 ah ben de ayrintili icin cok heyecanliyim. Bugun 19 arti 0 olduk biz. Bazen endiseleniyorum niye hissedemiyorum diye ama ozellikle ilk gebeliklerde 20 den sonra hissediliyor deniyor.
Halime0638 Skl78 yok kız ne kelebeği 😂😂 genelde ilk hissedenler içinden kayiyor gibi hissediyon diyor ama ben direk bi tekme hissetmiştim vurduğu icin cok farkli bi his oluyor oyle gaz kabarciklari gibi degil nasil anlatiyim sen hissettiğinde anlarsin o arasindaki farki