Nefes34 Nişan geldikten hemen sonrA doktora mi gitmeliyiz yoksa ağrı ve suyumuzun gelmesini beklemelimiyiz
Ayseee4238 Nefes34 hemen gitmende fayda var benim geldiğinde sıfır sancım vardı doktorum hemen gel böyle şeyler ihmal edilmez dedi gittim hemen yatisim yapıldı suyum falanda gelmedi doğum masasında patlattilar
Prensannesi111 Nefes34 kendi ağrını beklesen iyi olur bazılarında nişan 2-3 hafta önce geliyor benim geleli 2 hafta oldu
Nefes34 Ayseee4238 demeki ağrın varmiski doğuma almışlar sıfır ağrıyla doğum yapmış olamazsınız herhalde dimi
Ayseee4238 Nefes34 yoktu sancım suni sancı verdiler 4cm açılmam vardı o yüzden yatisimi yapıp suni verdiler doğum masasındayken bile doktor sancısı çok yetersiz diyodu yani 2dk da bir olması gerekirken 4dk da bir geliodu sancım son yarım saatte sıklaştı
Ysmn_shn Benim nişan değilde suyum gelmişti iki cm açıklıkla yatisim yapıldı suni sancisiz dikissiz doğumum gerçekleşti yaklaşık dört buçuk saat sancı çekerek doğurdum
Mikmikk Mehparesultan benimde bu sabah çamaşırımda baya kahverengi akıntı vardı peçeteyle silincede geldi hala hafif sürüntü şeklinde var 34+4 üm araştırma hastanesine gittim baktılar sancı yok açılma yok eve geri geldim ama nişanmı bilmiyorum siz nişan olduğunu nasıl anladınız
Mehparesultan Mikmikk pazar günü şancım vardı acile gittim alttan baktılar ertesi gün kahverengi geldi salı günüde açık renkliydi çarşamba yine gittim nişanı n gelmiş dedi doktor eğer muayene olduysanız alttan ondanda geliyor
Ysmn_shn İlk başlarda iki üç dakikada bir gelmeye basladi sonra dakikada bir girmeye başladı sancı Daha sonra makatta dolgunluk hissetmeye başlayınca doğumum gerceklesti
Mujde0808 Nefes34 hemen gelme dedi doktorum bebegin hareketleri azalirsa gelirsin dedi veya suyun gelirse yada sancilarin artarsa 😁