Mucizemveannesi61 Hayat_Recep3480 Gözünüz aydın nasıl öğrendiniz☺️Rabbim sağlıkla kucağınıza alamayı nasip etsin🤲🏻
Hayat_Recep3480 Kızlar daha yeni hamile olanlar sizlerde daha önceden koyu kahverengi akıntı bir de kasık ağrısı oluyor muydu
Zeynebmom Hayat_Recep3480 kahve reng progesteron yetmezliği ile İlgili ola biliyor doktora görünün mutlaka bende oluyodu progesteron takviyesi aldım şükür sag salim kovustum oğluma
Acemianne9 Hayat_Recep3480 bende de oldu mutlaka doktorunuza belirtin progestan kullanıyorum 1 hafta sonra düzeldi çok şükür
Mrsbetull Hayat_Recep3480 evet benimde oldu progestan verdi doktorum ilkinde kalbi durduğu için leke gelmişti bu sefer önlem amaçlı fitile başladım kasık ağrım 9.haftada biraz daha azaldı
Hayat_Recep3480 Belirlenmedi Evet keseyi gördük sizce kaç haftalık olabilir doktora sorduk daha yeni olduğu için kaç haftalık olduğunu tam göremiyoruz iki hafta aonra gel öğreniriz dedi
Belirlenmedi Hayat_Recep3480 canım uygulamaya göre ben bugün 7 haftalık oldum ama ultrason da geçen hafta çarşamba 5 haftalıktım
Minik1Civciv Hayat_Recep3480 kaç haftalıksınız keseyi gördünüz ben uygulamaya göre 5 haftalık dün gittim kese görülmedi doktor 1 aylık olduğunu söyledi. Salı günü çağırdı tekrardan
dilruba11 Zeynep_S7 Hayırlı olsun 🌺 bizde 26sında öğrendik 😊 kan testi yaptırdınız mı beta hcg hormonunuz kaç çıkmıştı?