Glsv Ptttssse 🥰28 ekim 2021 sabah 7;00😀😍🥰🤲🏻🧿yani dün Rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Glsv Tubisib41 evet aynen 😍çok şükür sizi de tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah🤲🏻🧿
Goncagul_x Evett sozlendigim günde hamile olduğumu öğrendim 06.10.2021♥️ ve daha 2-3 haftalık filandi şimdi 6 haftalık çok şükür
Aselinkooo Ptttssse kızımı 1 Nisan da öğrendik Hiç beklemiyorduk süpriz oldu şaka yapmak istedim eşime bana şaka oldu, 😄🤣 Bebeğimi de 1 eylülde öğrendim. Doğum günümde. Tahmin etmiştik ama. Testi bilerek ertelemiştim net çıksın varsa diye. 😍
Hayat_Recep3480 Acemianne9 bende iğne kullanıyorum bir tane vurdum hemen düzelmeye başladı bugün son iğnem
Acemianne9 Hayat_Recep3480 Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah kasık ağrısı bende de oluyor doktor kanama olmayan her şey normal dedi bana
Hayat_Recep3480 Acemianne9 iğne vurduktan sonra düzelmeye başladı bir iki gündür kasık ağrılarım biraz geçti
Tubisib41 Mrvekr canim bisey sorabilir miym sana bende 28 ekimde ogrendim kese ne zaman belli olur peki