Defnemom 39+3 haftaligiz minis kızımla ama hala gelmeye niyeti yok her yöntemi deniyorum yok anam gelmeyecek bu kız sizler ne durumdasiniz annisler benim ikinci gebeliğim ikinci kızımı bekliyorum 🥰
gzdeozss Defnemom bizde bugün tam 39 olduk doğurmak istiyoruuumm ama gelmiyooo nst de sancı çıkmıyoo ama aşağıya çok baskı yapıyor çok canım yanıyor yürürken falan 🤦🏻♀️
isimsizbebekannesii benimde ayni 39+0 nst de hic sanci yoktu bugün sinir oldum yürürken cok baski var sanki bacaklarimin arasinda taş var cok canim acıyor yürüyüş bile yapasim gelmiyo
Egeninannesi1 Bizde 39+1 hafta olduk 🤗 Nst de sancım çıkıyor ama çok şiddetli değil zaten hissetmiyorum onları da 😁 pazartesi kontrolüm var bakalım neler olacak. Oy oğluşum anasının karnında çok mutlu demek 🥰
yildiz_07 Defnemom Bana da ilk çocuk geç gelir diyorlar bence alakası yok benden önce doğuran çok kişi var ilk çocuğunu kucağına alan bence bizim kizlar miskin gelmeye üşeniyorlar 😄
edasahbazsahin Bugün 39+0 olduk kontrolümüz vardı sıfır sancı sıfır açıklık😂 anca anasının belini ağrıtsın baskı yapsın hanımefendi😂 merdivenleri in çık bir hal oldum yürüyüş yapıyorum evde 10000 adım atıyorum her gün su felan da içiyorum ama yok😂
Defnemom edasahbazsahin valla kızımın peşinde koşturuyorum bol yürüyüş oluyor ama yok anam onların keyfi ne zaman isterse gelicek