Umudayolculuk36 Kızlar tatlıyı çok seviyordum zaten tuzlu ya da çok düştüm tatlı ya da ama sürekli tatlı yemek istiyorum Özellikle yemekten sonra sizde de bu durum var mı 🙁🙁
DefneRana Umudayolculuk36 evet bende de var deli gibi tatlı istiyorum hiçbir şey kesmiyor geçen iki paket çikolatlı gofret yedim yeterki bu duygu geçsin diye geçmedi 🙄
-Ozge- Umudayolculuk36 ilk aylar çikolatadan çok tiksinmiştim eşime bile yedirmiyordum iğrenç kokuyordu ama şuan son ayımdayım çok canım istiyor 1 çikolatalı gofret asla kesmiyor gerisini yemek istiyorum
Limonveannesii Umudayolculuk36 bir tane çikolata yesem dişimin kavuğuna yetmiyor 2 3 4 yemek istiyorum hiç yemesem sürekli aklıma geliyor. Gerçekten sinirden ağlayacağım artık hiçbir şekilde baskılayamıyorum bu isteğimi 😪 hamilelikten önce böyle söyleyen hamile kadınları abartıyor bunlarda iradesiz demiştim Allahım affet diyorum aklıma geldikçe 🤭🤭
Umudayolculuk36 Limonveannesii iştahımız açık birde son aylarsa çikolata ise senin masum benim herşeyi iştiyor😃😃😃
35lavanta Umudayolculuk36 ben kendimi bildim bileli böyleyim 🤭🤭😂😂 ama şuan 11 haftalığım ve çok nadir canım iatiyor ondada seçiciyim mide bulantılarım ni geçsin bütün tatlıların içinden geçicem 😂😂
Umudayolculuk36 35lavanta ilk haftalar herşeyden tiksiniyorsun camım bende öyleydim 8.aydayım herşeyi yiyorum Allah ne verdiyse 2tabak herşeyden 😂😂
mehmel54 Umudayolculuk36 tatlıyı hiç sevmem normalde ama son 1 aydır günde 2 3 tane tatlı yemeden duramıyorum aşeriyorum sanki hiçbir şeyle hatta çikolatayla bile bastıramıyorum bu duyguyu
Umudayolculuk36 mehmel54 Hamilelikte bu oluyor hiç istemediğim bir şeyi ya da sevmediğin bir şeyi düşkünlüğün artıyor benimde öyle oldu 🥺
aylul0 Umudayolculuk36 hamileyken gecenin bir yarısı bile çikolata aşerirdim, doğurdum hala öyleyim 😂
Ysmnbarin Umudayolculuk36 6. Ayımdayım bende en son 2 hafta önce tartılmıştım 2 kilo almıştım 62 kilo olmuşum. Ama şu an da 65-66 ya çıkmışımdır 🤦🏻♀️
35lavanta Umudayolculuk36 biliyorum 2. Hamileliğim bu ama kızımda böyle olmamıştı bu daha farklı onda geröekten bebek gibi bir hamilelik geçirmiştim ama bu küçük velet biraz silkeliyo beni 🤨