Nurayselvii Kızlar bi paket dependin içinde 9 tane varmış hastaneye o şekil alsak sonra ev için uzun gece pedlerinden alsak yetermi
gamzosgamzos Nurayselvii aslında kanamadan kanamaya degisir ben iki paket kullandım sezaryen olmama ragmen asırı kanamam oldu yani ped hayatta kurtarmazdı bir paket al cok kanaman olursa tekrar alirsin
Zeyyyn Nurayselvii ben normal doğum yaptım 2 paket kullandım sezeryan yapacaksnz az kullanablrsnz sonra gece yeterli oluyor
-Ozge- Nurayselvii Ben çok kararsız kaldım depend konusunda etrafimda daha önce doğum yapan kimse kullanmamış normal uzun pedler yeterli olmuş oyuzden bende almadım forumda herkes çok gerekli diyor alsammi almasammi bilemedim
Nnurdan -Ozge- canım o kişiden kişiye değişir ama 1 pakette olsa alman gerekli ben sadece 3 adet kullanmıştım sonra pede geçmiştim ama sonuçta az çok kullanılıyor
Mom726272 -Ozge- al bence o kişiler dependi bilmedikleri için öyle demiştir memnun kalırsın eminim 2 doğum geçirdim hiç sızdırma yapmadı
-Ozge- Nnurdan alayım ozaman bende ihtiyaç halinde kullanırım ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum nasıl oluyor ne şiddette oluyor kanama vs
Asyaayaz1 Ben normal doğum yaptım bir paket almıştım hastanede 3 4 tane kullandım gerisini evde sonra normal ped taktım
Mom726272 Nurayselvii tabikii hem normal hem sezeryan doğum yaptım ikisinde de yarısını hastanede kullandım kalanı eve geçince normal doğum da daha çok kanama oluyo sezeryan da için temizledikleri için daha az kanama oluyo kalanı adet olursam kullanırım diye bıraktım valla 😅 artıyo yani her türlü kanama azalınca gecelik ped kullansan yeter
minikkuzununannesi12 Kişiden kişiye değişiyor galiba.ben sezaryen oldum 1 paket depend aldım.hastane hasta bezi verdi 2 tane önce onları kullandım .sonra 1 tane depend kullandım . sonra 2 numara gece pedine ğeçtim.dependin 8 tanesi öylece duruyor