deletedmom87894 Kızmar ilk eli ayağı kafası belli olduğunda cinsiyetini ne hissettiniz ben kız hissettim bakalım doğru olcakmı🌸
Aycaaa571 deletedmom87894 valla bişey diyemeden kendini belli etti zaten saolsun 😄😄 bir seksen uzanınca doktor erkek dedi 😄
Aselinkooo deletedmom87894 erkek hissettim. Daha belli değil, 😊 belkide istediğim için öyle hissetmişimdir
Bebegmbenm deletedmom87894 en başından beri kız hissettim gözüm hep pembe takımlara gidiyordu. Sonuç erkek 😁 sağlıklı olsun kız erkek farketmez 🙏🏻
nuriyedemir deletedmom87894 erkek demiştim ama onu öyle görünce dedim sağlıklı sıhatli olsun da hiç farketmez ilk bu arada gözlerim dolmuştu 😊
Aycaaa571 deletedmom87894 teşekkür ederim kızlar hemen kendini göstermiyor derler erkekler daha çabuk büyüdüğünden o kadar sıkıntılı olmazmış öğrenmesi ben bişey yemeden gittim öğrendim😄😄 çikolata falan yiyebilirsin hareket etmesini sağlıyor
Aycaaa571 deletedmom87894 çikolatada bile uyanmamış 😄 ben yesem benimki neredeyse tepemde yer olsa çıkabilse oraya çıkacak 😄😄
cennetkokulum_ Ay bizimki sürpriz yumurta olacak heralde yaaa kesin net olarak bilmiyorum bizz 30+6 yız.Dizilerde doğuma kadar öğrenmicez sürpriz olsun diyen bölümlere döndü bizim hikaye