Altnilayda Momandchildren banada bakarmısınnnn 😍😍😍 son adet tarihim 13 eylül 2021 , doğum tarihim 27 aralık 1996 ♥️♥️
T1996 Momandchildren teşekkür ederim umarım doğru çıkar hissettiğim kız zaten tabi önce sağlıklı olsun sonra iki cinsiyette dünyaya bedel♥️
Zrnyrnakyd Momandchildren 13 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz Hamile kaldığım yaş 21 Son adet tarihim 31 Temmuz 1 Ağustos gibi bişeydi
SemanurAs Momandchildren bana da söyleyebilir misiniz acaba. Hamile kaldığım yaş 29. Son adet tarihi 14 Eylül
yavuzhan1707 Momandchildren son adet baslangici 14 Haziran Hamile kaldığım yaş 19 Suan 20 yaşındayım bizim cinsiyetimiz belli ama yine de merak ettim tahmin etmek isterseniz ❤️🥰
Haydi Momandchildren abla babada bakarmışım yaşım 22 ile hqmile kaldım 2ay sonra 23 oldum son adet tarihim 4 agustos şuan 3 aylık bebek
Haydi Momandchildren peki abla rica etsem burada bakarmışım 20 yaşında hamile kaldı ve son adet tarihi 2 ekim
Haydi Momandchildren abla doktor 15 haftalıkken kız dedi dün detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendim 🥰sende erkek demiştin tahminin tutttu 🤲
Momandchildren yavuzhan1707 erkek cinsiyetnz ne peki yorumumu degistireyim yasinizi yalnis hesabladim Cinsiyyet kiz cikti